Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bice

Marketing

adenin, timin, guanin, citozin

Imam jednu dilemu. Što ako imam gene za biti dobar astronaut? To me muči jako. Shvatila sam da mogu biti jako dugo bez kisika. Da mogu lebdjeti u prostoru bez problema čak i u zemaljskim uvijetima. Financijska sredstva mi ne nedostaju, dakle mogla bi financirati omanje postrojenje za proizvodnju omanje rakete s omanjom Lajkom da me prati na mome putovanju. Digresija: je li Lajka imala «djecu»? nebitno, mislim da bi bilo isforsirano nositi ju.
Nadalje, mogu jako dugo izdržati bez muzike, a muzika je hrana za dušu, a iz toga slijedi da mi prehrambeni artikli nisu neophodni. Što uvelike smanjuje energetske rezerve potrebne za dug i siguran boravak u letjelici. Ali što će mi sve to, kada nemam druga sa takvim karakteristikama da ga povedem sa sobom u svemir?
Svemir. Proučavajući tu riječ dolazim do spoznaje da se radi o nekakvoj nirvani tamo gore, a za nirvanu ti nije potreban drug. Dakle zaključak se nameće sam i vraćamo se polukružno na početak. Pošto mi nije potreban nitko za moje putovanje, a imam genetsku predispoziciju za astonauta-Odlazim.
Za 9 mjeseci, koliko mi treba da obavim sve pripreme.


Post je objavljen 19.01.2006. u 23:22 sati.