Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/patak13

Marketing

Pitam se, pitam što li je u zadnje vrijeme. Ne mogu se skrasiti s nekom curom normalno. Haha, dobro dosta ovog glupog načina pisanja. Koju god da curu upoznam...nekako je to meni...a fali nešto stalno. Ili je to zbog mene? Ja u svakoj nađem nešto zbog čega mislim-a ne ova. Chandler...Igor će shvatit. Neke cure podsvjesno odgurujem od sebe, a da im ni nedam priliku. Ne znam zakaj, al jednostavno uvijek mi nešto nedostaje i mislim da to ne bi trajalo ni mjesec dana. A baš bi htio malo curu da budemo malo dulje za razliku od mojih zadnjih jer mi se neda više te vezice od par tjedana, čemu to uopće. Možda sam ja u pravu, možda njima stvarno fali nešto zbog čega to ne bi potrajalo. Nekak, kad gledam čini se da ima milijun super, ozbiljnih, pametnih cura s kojima bi volio bit. I onda dođe neka i shvatim da joj se sviđam i ne, pa ona daleko živi, pa ona je dosta mlađa od mene, pa ona izlazi tamo, pa sluša samo narodnjake, pa ovo pa ono. I uvijek je tu nešto zbog čega mislim da bi vrlo brzo ili meni ili njoj dosadilo. Kaj ja znam, nisam ja nikad samo tako ulazio u veze, ali mislim da je ovo stvarno previše jer sam u zadnje vrijeme stvarno imao prilika i prokockao jednu za drugom, a možda je bolje tako, da pričekam na curu koja će bit fakat super. Jer bi stvarno htio ozbiljniju curu i normalnu vezu...
mogao bi ja tu još puno o tome pisati, ali znam da vas ni ne zanima, pa neću baš daviti.

No eto, nekoliko riječi o kojima malo tko zna. Puno ljudi ima nekog dečka/curu za kojom pate i ono, to su takva mučenja oko toga kako ju nikad neće imati i slično. Ima jedna cura i ze mene tako. Ja ne patim za njom, ali praktički od dana kad sam ju upoznao mislim kako bi to bilo savršeno...slatka je, ima predivan osmjeh, iako je jako zgodna uopće nije u onom "popularnom" društvu. Čini se tako mirna, dobra cura. Nije da ne izlazi u tom smislu nego jednostavno nije nikakva forserica ni ništa. Stvarno je ono...za mene u svim pogledima odlična. I još kad sam otkrio da svira gitaru...a što se izgleda tiče ne znam tko bi imao neke primjedbe. No, naravno...ona ima dečka. I to već 2 godine, tako da ne izgleda da će se to baš raspasti. Pa tako, a ja se neću uplitati u vezu koja očito dobro funkcionira. Tko god zna tko je ova cura, molim da ne spominje jer tak...ne želim to baš. No da :) Ja za njom ne patim nego eto, ima cura koju smatram stvarno savršenom za vezu tako da nije da bi baš sve odbio :) a zbunjen sam pomalo, no možda i nisam. Kako kad, čini se da sad jesam.

Eto, ovo nije baš uobičajeni post. Nisam posve staloženo i lijepo to napisao nego sam uglavnom nabacao misli, al ono...za malo promjene ;)

Post je objavljen 19.01.2006. u 23:13 sati.