Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetrevenge

Marketing

muškarci, žene i trač

Image hosted by Photobucket.com evo nakon škole puna sam dojmova o tome što da pišem a i garava mala mi je dala zanimljivu temu "koji spol više trača".nažalost moram reći da mislim da na onaj mačo spol još uvijek nije prestigao u našem melom podlom čavrljanju, ah šta ćeš takve smo. za razliku od njih, koji tračaju samo suprotni spol (najčešće), mi tračamo sve živo oko sebe a pogotovo druge cure. tako znači cure su non-stop na tapeti. to je nešto nevjerojatno ali sve mi se čini da cure nisu tako složne kao "momci". to dokazuje i onaj b.b. cure su se stalno nešto rječkale a dečki samo zadovoljno prate kako će ih se lakše riješit, sssstrašno. cure morat ćemo mi neš oko toga napravit, mislim nemojte mislit da sam ja neka ženomistkinja (iliti feministkinja) ja samo iznosim činjenice da bi trebale biti složnije. dakle slobodno ostavite komentare oko ove teme iliti svoja mišljenca, moj bljogčić žudi za vašim komentarčićima iako ne baš pametnima ali pišite.

e, da danas sam saznala od frendice da si je našla dječkića, ma zar nije to prekrašno, mislim da sam malo kasnije saznala jer sam prevelika tračuša pa se boji da cijela škola ne sazna (samo za nju: ne brini saznat će samo ljudi u razredu). da to je nešto nevjerojatno ko da je vani proljeće imamo golubova u školi kolko oćeš, ne pravih već onih tinejđerskih, to je neš nevjerojatno svi s nekim neš mute, no krasno. čak je jedna cura iz razreda poludila za tipm koji ide u 1.r. nije to niš strašno no ona je prvi r. već odavno prešla, šta ćeš valjda sad vrijedi pravilo starije cure i mlađahni dečkići, užas užas.

šta još, hm hm hm, e da najbolji su mi tračevi iz tramvaja i buseva to je tako komično. imamo nekog tipa u r. za kojim većina cura gubi glavu , i tako ja stojim u busu pokraj nekih cura i o kom one pričaju naravno o njemu (nazvat ćemo ga bloblo) e pa komentari su bili tipa "e kako je tip dobar, ima glavu za poludit al mu tijelo i nije baš neš malo bi trebao biti više atletski tip" nije da sam se strgala kad sam to čula, vjerojatno su me skužile jer više ne pričeju o "tim" stvarima kad sam ja u blizini, ah šta ćeš malo sam srozala svoju reputaciju tračuše.

i zapamtite :"dont speak, when i m around"

Post je objavljen 19.01.2006. u 20:57 sati.