Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osmrtnica

Marketing

Eto vam!Htjeli ste taj fakin post,a ja budala sam ga i obećo!Pa da krenemo...
Kao ča ste primjetili jedan duži period nisam nič pisa!To je bilo zato jer sam taj blog otpra samo da se malo navadin delat s tin fakin internet stranicama.I moren reć da se isplatilo.Ča,baren san skužija neke osnove koje ste se vi vadili u školi!Jebiga ja nisam zagriženi informatičar i meni komp služi samo za zajebanciju i surfanje netom!
Ne da mi se opisivat ča se sve desilo u tih mjesec i po dana tako da zaboravite na neke njonji njonji osvrte na protekla događanja!
ALI jedna od zanimljivijih vjesti mi je da je dražen otvorio blog!Ime bloga neznam i nije me briga kad imam link na pazin-u(ru)g(u) stranici!Još samo da anđelo otpre blog i to je početak kraja!
A vi koji ste mi srali da kad će novi post i da samo finjen moren napisat dobar tekst odjebite,zato jer se ni vi niste iskazali nekim dobrim tekstovima,a bome ni postovima,kako ni komentarima!Za napisat smješno glup tekst treba imati poticaja!A meni je najbolji poticaj kad mi pustite neko smješno blesavo pitanje!Tipa ono:Kako da postavim kantu,concer....kanter (jebemu neda mi se gledat ča jušto piše)!
I tako... Još malo pa će ljeto,dražen gre na kreto!Iz žepa mu pašaport viri,pandur mu penDREKOM po kičmi sviri!Sara sve to gleda pa se smije,a panduru pod kapom vrije!Od vrenja panduru glava shiti,Sara nastavi piti!Z boka stoji palačinka keka,pa pandura je šmeka!oj ti keko palačinka stara,rado bi te POJEO al si mala!gle hi frone i deni,koraca u njih skreni!Koraca hi fali pa auto slupa,fone i deni piju skupa!Matko opet nešto sere,dok Brenk leti iznad svete gere!Matko se konačno isere,pitaj boga ča brenka pere!
A SAD FINALE!!!!
Pandur na draženu odsvira,Sara na ispumpavanje riva,Pandur pojede palačinku keku,koraca doma prijavi štetu,frone i deni dalje piju,matko brenka drži za šiju!


Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je sasvim slučajna!

Post je objavljen 19.01.2006. u 17:53 sati.