Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezobrva

Marketing

koka u milanu

17.01.06
trojan horse mi pojeo kompjuter,nisam imala mrezu tjedan dana.
neznam kako se vise rijesit tih crvi..
milano danas-
jedno veliko sivilo, magla, mraz, nemos setat po gradu koliko je hladno.
bez obzira na sve to ,ja sam danas bila na izlozbi Caravaggia.. odusevio me, sto je,je stvarno je genije, odmah sam dobila volju slikat!

ovdje je sve ubrzano, svi nekamo jure. meni dan prodje zacas.
najsmesnije mi je jutro kad idem na predavanje, sve vec znam unaprijed. masa ljudi izleti iz tramvaja pa odma u metro,pokupe novine (koje su naravno besplatne, ima ih i nekoliko vrsta) sjednu u vlak i citaju..citaju..bla..neki citaju knjige,najcesce bestselleri. ja isto pokupim novine pa se potrudim nes procitat ako nisam izmrcvarena sto sam se rano digla, popijem sokic u tetrapaku sa slamcicom.. svi me cudno gledaju kad pijem sokic.a jebiga, dodje slabo ako nes ne posisem ujutro. najgore bude kad nekom tipu (najcesce skroz upicanjenom) smrdi iz usta.

19.01.06
dosta sam paranoicna u metrou,dosta tipova koji nose ruksak i tamnije boje koze me je malo trta, zamislim da je terorist i da ce za svaki tren explodirat.jednom sam cak izasla na sljedecoj stanici jer mi se jedan arap cinio sumnjiv, a covjek ni kriv ni duzan. previse ja zabrijem.. hm
danas mi nije bas dobro, mislim da sam se razbolila.. a i u glavi mi se vrti od terpentina.. jucer smo ja i dragi isli na aerodrom snimat..on je kupio projektor pa sad mozemo gledat filmove kao u kinu.. :)

Post je objavljen 19.01.2006. u 17:50 sati.