Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tarana

Marketing

HELL-O PRITI PIPL

Da se i ja javim.Napokon je počela nastava.Šteta što me ne možete vidjeti kako sam ''sretna''.Sretan vam početak a još sretniji kraj nastave.Pošto nemam net doma moram se iživljavat na školskoj tipkovnici.Pisala bih vam o svemu i svačemu al trenutno se ne mogu sjetit ničega zanimljivog. Kako moj suautor reče-Kakva vam je bila Nova tak će vam biti bla, bla....E pa nadam se da je vama bilo bolje nego meni. Ne mogu se potužiti da je bilo bezveze(jer nije) ali moglo je biti i bolje.Mislim...5 fajtova u toku večeri, 2 razbijene glave, 1 razbijena gajba koju je jadni Su (organizator)morao platiti nije baš slika koju sam si zamišljala al sve u svemu...Nadam se da je vama bilo bolje!Što se škole tiče...za sad je mirno.again-zatišje pred buru.Evo,suautor reče da nema odgovarajuću sliku za ovaj text.A gle,stavi neku sliku tužnog šteneta.Mislim da je prigodno za ovo vrijeme.Ne brini se za reputaciju-koju btw nemaš!!!!
I upravo bijah grubo prekinuta u želji da napišem da je ova zadnja rečenica bila šala,(jer mi volimo suautora)i da se ispričam što moj humor neki ljudi ne mogu shvatiti...:( (ako ja uopće imam smisla za to)
Trebali bi raditi neke zadatke u vezi interneta ali mi smo -za pohvalu-lijen razred-sori priti pipl!
A sada malo podataka o ljudima iz ćoška koji su također ''suautori''.Cvjetić šalta po stranicama,Sunčica čuči kraj Male i Velike koje sjede i pričaju o čemu?-PROBAVI! Sve je to zdravo, al lijenost je najzdravija!
Ou jea, nemamo zadnji sat-take that in your face!Pozivamo sve na kafu u...birajte mjesto-al plaćate ju sami....8)
evo,malo smajlića sa textom o njihovom značenju
%) - razooki
*(- propucani
:? - puši lulu
:F -krezubi
(:))- ćelavi
:Đ - belji se ( iako to zapravo ide sa P al vi sve znate, pa zašto vam onda ja to sve objašnjavam?)
Eh, da.Zaboravili smo spomenuti da vrla nam Sandra bijaše otputovala u Francusku preko ferija.
Kaže-nema ništa zanimljivog osim što je vidjela grob Jimma Morisona, Bila na Eifelovom tornju, posjetila crkvu Noterdam(u dvoumici smo u vezi pravilnog naziva) i tak...I njoj je bilo dosadno....
To bi bilo dosta za danas.do idućeg sata informatike.Komentirajte.Aurevua! ;Đ

Post je objavljen 19.01.2006. u 16:11 sati.