Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlypunk

Marketing

Kad smo već kod Slipknota onda egzorcizam nije daleko od toga...

Egzorcisti prije samog čina otklanjanja moraju stupiti u kontakt s demonima – moraju znati broj demona u osobi, njihova imena i razlog ulaska u čovjeka, moraju saznati vrijeme njihova izlaska iz čovjeka. Tada, ako je više demona u osobi treba svakoga istjerati posebno, što može produžiti vrijeme egzorcizma u kojima se mogu zbivati strašni prizori puni mračnih neugodnosti. Zato je potrebna čvrsta vjera egzorciste, jer ako je nema znalo se dogoditi da demoni napadnu tu osobu jer nije bio dovoljno osposobljen za vršenje te službe. Po svjedočanstvima, demoni u takvim trenucima recitiraju Sv. pismo na stranim jezicima, osobe urliču i nekoliko ih osoba ne može zadržati da se ne opiru i budu mirni, a demoni progovaraju dubokim, zastrašujućim glasom.

Donosim jedan primjer iz Amerike po svjedočanstvu pastora koji je izvršio egzorcizam. Taj pastor Prince je za vrijeme propovijedi osjetio snažnu prisutnost Duha Svetoga, a pijanistica, za koju se kasnije doznali da u braku vodi perverzan život, počela je otegnuto zavijati, dizati ruke u zrak i pala je kao mrtva na zemlju. Prince je pozvao demona da mu otkrije svoje ime, a on je rekao da se zove Laž. Nakon duge bitke demon je izašao, žena je hroptala, ispao joj je jezik iz usta, boja njezine kože poprimila je plavičasti ton i ona se bacakala. Ali u njoj je ostao još jedan demon i nju je kasnije spopao napad bjesnila. Trgala je odjeću s tijela i pokušala razodjenuti prisutne ljude. Ljudi su je čvrsto držali i vezali konopcima, ali ona je sve to nadvladala. Nakon dvosatne borbe demon je izišao, a ona je zahvaljivala Bogu za oslobođenje...

Sveti Otac prošlog je tjedna neplanirano izveo čin egzorcizma nad 19-godišnjom djevojkom koja je za audijencije u Vatikanu počela izvikivati uvrede glasom dubokim kao iz bunara.
Unatoć velikom trudu Pape i njegova glavnog borca protiv vraga, fra Gabrielea Amortha, djevojka je i dalje ostala opsjednuta. Sotonin se glas "prezirno iz nje smijao" Papinim neuspješnim pokušajima da ga otjera.
"Vrag je stigao u Vatikan", objavio je talijanski list Il Messaggero u članku u kojem se opisuje dogadaj. Amorth je izjavio da je to Papi treći čin egzorcizma u njegove 22 godine u Vatikanu.


Post je objavljen 19.01.2006. u 09:43 sati.