Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domination

Marketing

jesmo ružni il nismo?!

ajmo sad! da vidimo! svaki čovjek koji ima više od 11/12/13 godina je baco u nesvijest svoja međunožja. dakle, svako je već stvorio svoju sposobnost zamišljanja nekoga i tako morao (ili ne morao) gledat slikice ili filmiće. netko je odrastao uz štovanje normalnih žena, neko voli debele, neko voli gang bang (Chad), neko se pali na crno pod noktima, neko voli ono crno među nožnim prstima (tzv. kmukači), neko je lud za kožnim korzetima, neko za odjelima od deda mraza, neko za halterima, neko za tangama, neko za nakurnjacima od vune, a neko na sav glas psuje bilo kakvu odjeću, jer voli potpunu golotinju.

osim razno raznih muških ili ženskih fetiša, normalno da je ipak najvažniji izgled ženske il frajera. dakle, kaj sam točno htio reć?! penelopsi je spomenula tog famoznog Beckhama, pa mi je odmah tema zablistala u glavi. bez brige, penellope, ovo se ne odnosi na tvoj post, jer sam imo puno doticaja s temom.

sad je očito postala neka moda da je beckham "totalno bez veze". ovako, david backham je ljepuškasti primjer jednog slatkičkog dečka i, kolki god on bio trendseter i bogatun, i kolko god imo šupčinski glas, nemojte sami sebe uvjeravat da je ružan, jer nije. eventualno ne mora bit po vašem ukusu... cure, može on bit bezveze kolko god vi hoćete, al da ga imate, držale bi ga u vitrini i veselo bi ga pokazivale frendicama (i molile boga da on niš ne progovori)!

s druge strane, cure, ako vam dečko veli "pamela anderson je totalno ružna!" i ak izjavi "e, 'naš kaj... znaš kak je ona negdje ujutro ružna bez šminke, ku'iš!" onda se odmah zapitajte kolko vam on laže... na pamelu anderson su svi drkarili u životu i ona je jedan od onih primjera TIPIČNE američke silikonske dromfuljice koju bi svi mrknuli. i vaš dečko ju sigurno ne bi poslo u pizdu materinu da mu se skine u krevetu! a to kaj ona izgleda (ili ne izgleda) loše bez šminke, mi nećemo saznat jer se nitko ne bu kraj nje probudio.. a ak vam veli da na kompu opće nema golih ženski, onda ga odmah i ostavite... nema druge.

kad se sa svim tim pomirimo, hrvatski brakovi bit će uspješniji :)
ukus je jedno, trendovi su drugo, a objektivnost je nekaj treće.

dakle, koji je zaključak?! taj da je keira knightley zgodna :)

n.p. MADONNA - hung up


Post je objavljen 19.01.2006. u 08:34 sati.