Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aquagirl

Marketing

Licemjeri , licemjerje

Licemjerje ...
I dok pišem ovaj post , shvaćam da je svijet jedan veliki promašaj!

myspace

myspace layouts



Od kad sam krenula u školu , pokušavam pronaći istinske vrijednosti , iskrenost , prijateljstvo ... ali kud god se okrenem , okružuju me mržnja , laž i licemjerje .
Moj blog , priznajem , depresivan je ... Razlog je tome veliko razočaranje u ljudima i životu općenito.
Jučer šetam s frendicom po gradu i primjetimo nas dvije , dvije poznanice ... One primjete nas , pognu glavu i ona , od koje bih to najmanje očekivala , povuče drugu i kaže joj : ,, Prođi brže , da nas ove dvije ne uhvate ...'' .
Pozdravih , dakle , prazan zrak ...
Danas će vjerojatno biti prijazne , laskave i od svega najviše LICEMJERNE!!!!!
Iskrenost je dvosjekli mač ; moja je vrlina , ali i mana . Iskrenost , boli , tjera one koji su slabi da se s njom suoče. Ali iskrenost , vrijedi ... ona je temelj svega i ja moram biti iskrena , pa makar se zbog toga razočarala. Kad me netko pita , zašto svima kažem koliko me iritiraju , ili idu na živce ; ja jednostavno odgovorim ... imaju pravo znati kome se sviđaju , a kome ne. Volim fer play i otvorene karte.
A licemjeri ližu dupe onima kojima su zavidni , al' ipak trebaju njihovu pomoć ...
A svijet je iluzija istine , u bilo čemu , jer svi svih iskorištavaju potajice , a prijatelji su .
Poruka licemjerima : ,, Ako mislite iskorištavati , onda igrajte otvoreno i potrudite se . Više se cijeni trud ( čak i takav ) nego linija manjeg otpora! Bolje ćete se osjećati vi , a onaj kojeg uspijete iskoristiti na taj način preuzima dio krivnje! ''

P.S. Mojim pravim prijateljima , jedna velika pusa ... Malo vas je , ali vrijedni ste svega... za vas bi dala ruku u vatru!!!! Pusa!


Post je objavljen 19.01.2006. u 09:21 sati.