Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angel666bo

Marketing

bas se nekako osijecam prazno... voljela bih da mi misli lete a ja da ih lovim u mreze kao leptirice....
nema nista sve je prazno. odzvanjaju tu i tamo poneke zalutale ideje. zapravo sada spavam... i to onim kretenskim snom u kojem nis ne sanjas. jebes spavanje bez snova. bilo bi ful jako da u snu zapravo zivis svoj neki alter zivot...kao neka sapunica, i zapravo svaki put naletis na novi nastavak... ono...da ti pises scenarije i dodijelis si ulogu bas onu koju hoces... ili jos bolje...vise uloga! da se ne moras koncentrirati samo na jednu, nego svake sekunde mozes igrati koju god ulogu ti drago.
bilo bi strava kad bi se u snu mogao poigrati sjenkama stvarnosti, malo modulirati. Sada uopce nisam prisutna i osjecam kao da lebdim u vlastitom tijelu. U cudnim se bojama ispreplicu snovi i te neke krhotine stvarnosti... opet pisem... zanima me sto ce mi slijedece pasti na pamet... zato to radim ... zelim se provesti sjenovitim kutevima svijesti. pitam se koja ce se ladica slijedeca otvoriti...nabacujem recenice...imam li ja sta u glavi...sve je zasopalo i otislo u onu dimenziju iz koje se ne moze pisati. misli su se povukle i sada sam samo svoja...nista ne izlazi...vjerojatno spavam...mozda bi me neka bol probudila...nekad sam razmisljala o tome nije li upravo bol ta koja ti daje osjecaj budnosti. probaj se ugristi za palac. snaznije. jesi budan? jel mozes sanjati dok te boli! mislim da ipak mozes jedino mastati da prestane. imao si pravo jednu stvar... pricajmo gluposti ...svijet neka ceka. jel se sjecas kako sam ti pricala o tome kako su gluposti zapravo kreacija... a ostalo su neke blesave interpretacije... neke kao sjenke stvarnosti.
vidis, ovako ja lovim misli nekoliko trenutaka prije nego sto me san ulovi. totalne gluposti. to su moje gluposti. ne zelim razmisljati o 'ozbiljnim' stvarima...zapravo, ponekad mi se cini da je bas mala ta granica izmedu 'ozbiljnog' i glupavog.
zasto si stavio sramezljivog smajlica? ne sramis se valjda?

Post je objavljen 19.01.2006. u 01:36 sati.