Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drugaciji

Marketing

(-; Osmjeh :-)


Image Hosted by ImageShack.us


Hm, evo rekao sam samo jednu riječ i već je većini zaigralo srce ili je barem mali osmijeh (nenadano) izletio…
Pričao sam s prijateljicom o tome kako se tko smije. I tako samo pričanje o smijehu izazvalo je nekontrolirane lavine smijeha koje su jednostavno dolazile i nikako nisu htjele prestati.
Prvo smo pokušali kopirati smijeh jedan drugoga, a samo oponašanje bilo je tako «uspješno» izvedeno da su se ljudi okretali za nama i nisu mogli sakriti svoj smijeh. Nakon toga smo pokušali promijeniti svoje osmjehe (jer kad smo vidjeli na drugoj osobi kako to izgleda, odmah mi se prestao sviđati moj osmijeh i počeli smo izmišljati nove načine smijanja).
Koliko je to tek bilo smiješno to vam ne moram opisati. Suze i grčevi u trbušnjacima bili su neizostavni. Iz tog oponašanja ponovo smo se počeli smijati svatko na svoj «stari» način i tek tada smo primijetili da svatko ima svoj originalni osmijeh koji najbolje pristaje samo njemu.

Osmijeha nam nedostaje. Puno toga shvaćamo preozbiljno i sa tmurnim pogledom. Ponekada treba samo pogledati ispred sebe i što god nas čeka samo se nasmijati i krenuti dalje. Sa osmijehom na licu i sa vjerom u srcu krenuti korak po korak, bez straha od neuspjeha.
Želim vam puno smijeha i puno pobjeda u nadolazećim danima.



Post je objavljen 18.01.2006. u 23:49 sati.