Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

Latest news!!!!!!!!!!!!

Upravo dok san objavljivala post, stigla mi poruka od Lime... Praktički mi i nije puno pomogla. samo san saznala dajoj je to rekla ženska koju Andrea, ka ni ja, baš ne može probavit najbolje.... tako da sa molin da postoji mogučnost da joj je laga!!!
Al svejedno san sad toliko živčana.... Nema večeras meni spavanja, to već vidin... Vjerojatno ni neću spavat do subote, a vjerojatno ni od subote pa nadalje ako se išta od ovoga pokaže istinitin.... Ma nema veze, kad me optuže zbog pokušaja ubojstva, poslat će me do moje osamnajste u popravni dok mi ne budu mogli sudit ka odrasloj osobi, pa se nadan da će me poslat di i moju priju iz razreda... Kao što bi rekla pisma, allways look on the bright side of life..... A DI DA JA GLEDAN, AKO UZMEMO U OBZIR DA U MOM ŽIVOTU NEMA SVIJETLIJE STRANE???????????????????
I nisan sarkastična, a neeeee.... Sad bi dala sve da jesan, al ne, ja san trenutno takva realistica.....
E pa ljudi, postali ste svjedoci prvog sloma živaca ikad zapisanog na blogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iden sad leć, nije da ću spavat, al ću svejedno brojat: 1 Lana, 2 Lane, 3 Lane................................
P.S. Lime, nemoj se ljutit zbog gluposti u prošlom postu, to je pisala moja druga ličnost, s kojon se upravo sad tučen za prevlast nad mojim tijelom, jer osim živaca iman problema i sa podvojenom ličnošču......

Post je objavljen 18.01.2006. u 23:25 sati.