Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azhdaja

Marketing

Logo

Možda u silnom bunilu i izbezumljenosti, uzrokovanim nemilosrdnom genijalošću sadržaja ovog bloga, niste primjetili suptilnu promjenu vizualnog identiteta istoga. Ovom prilikom stoga skrećem Vam pažnju na najnoviji dodatak prejebenosti ovog bloga... uputite svoje plahe okice u divljenju i tihom strahopoštovanju u gornji desni ugao vašeg browsera i odajte počast - Sveborgu! Nemojte se bojati, Sveborg vas čini sigurnima.

Logo je nastao na sličan način kao i sam blog - stvoren je božanskom intervencijom. Koincidencija? Ne bih rekao. A evo i još jednog zanimljivog podatka: na kamenoj ploči koja je pronađena kraj mjesta gdje je Sveborg rodjen, osim ovog loga, pronadjen je i uklesan zapis o cjelokupnoj hrvatskoj povjesti. Zaključke izvucite sami.

U ovom trenutku, osjećam da moram napomenuti i slijedeće tri zanimljivosti, a koje se tiču same ploče:
1) na dijelu ploče jasno su vidljivi tragovi gumice, kojom se na bezbožan i drzak način pokušalo brisati dijelove teksta
...nekoliko redaka ispod toga stoji nekakav neobicni tekst u kojem se netko refencira na taj pokušaj a u potpisu stoji:
2) Drazxen Zxanko
3) nedaleko od tog mjesta pronađen je velik broj najrazličitijih kostura, koji su mahom imali gumice u ruci, a neki od njih su i vanzemaljske prirode.

Sve to navodi nas na slijedećih nekoliko zaključaka:

a) Svaki pokušaj potkopavanja hrvatstva unaprijed je osuđen na propast i užas
b) Od svih bića u svemiru, najsilnije biće je Hrvat
c) Tko pod Hrvatom jamu kopa, pojede ga Sveborg za doručak i posere u onu rupu sto ju je kopao, ako ga prije toga ne snađe još groznija sudbina...
d) Dražen Žanko je ustvari Highlander
e) Nindže su također hrvati
f) Međugalaktički kung-fu vampirski zombiji-ajkule su sto puta slabiji od Sveborga
g) Hrvati su bili prvi na mjesecu. Nisu ništa pametnog našli pa nisu to ni spominjali.

Zbog kompleksnosti objašnjenja, ovom prilikom neću ulaziti u svu intriku logičkih silogizama koji su doveli do navedenih zaključaka.

No dotaknimo se sad i nekih drugih povijesnih pitanja, a to su pitanja domoljublja i veličine Hrvatskog naroda, što teritorijalno što karakterno. Objasnit ću... Naime, kao što je pažljivije oko neminovno primjetilo, na krilima Sveborga, osim 5 grbova koji označavaju svima poznate hrvatske pokrajine, nalazi se i još nekoliko grbova, koji obilježavaju teritorije koji su po svojoj geografskoj lokaciji ali i moralno očito hrvatski teritoriji. Zaključak se nameće sam, ali je od tako velike važnosti da ću ga sad eksplicitno izreći (naime često dolazi do smutnje i nekotrolirane panike u stanju domoljubnog ludila, i to oko znamenja na Sveborgovim krilima). Radi se o teritorijima na koje Hrvat s posebnim pravom može polagati pravo. No kroz svoju dobrotu i veličinu, Hrvat je nesebično dao dio svoje zemlje na korištenje i onima koji nisu imali toliko sreće da se rode sa šahovnicom u srcu. S tim na umu, ostavljam vas u razmišljanju... Stojte mi dobro!

Novi vizualni identitet by:
--Hiroaki
--Silly moi
--Lydia
--Chinchi
--Chima
--Kara iz bunara

Tekstualni obol:
--Dr.Pov. KaraIzBunara

Odabrao:
--Dželo Hadžiselimović



Post je objavljen 18.01.2006. u 21:52 sati.