Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivana28

Marketing

intervju sa shakirom!!!


Image Hosted by ImageShack.us

Imate li katkad osjećaj da ste i sami sebi dosadni?
Ponekad mislim da bih morala nadoknaditi sve ono što sam propustila u mladosti, jer sam uvijek bila snažno koncentrirana na cilj da postanem pjevačica. Kada su moje frendice sa 16 počele ići u disko, ja bih im govorila: "Sorry, ne mogu jer sutra rano imam sat plesa."

Možemo reći da ste bili prava štreberica?
Možda. Vjerojatno sam htjela učiniti svoje roditelje ponosnima.

Koja je bila najvažnija lekcija koju ste naučili od svojih roditelja?
Kada sam imala 11 godina, bila sam u jednom parku sa svojom mamom i ona mi je u jednom trenutku rekla: "Pogledaj samo ovu djecu! Nemaju što za jesti, ni obući i stalno snifaju ljepilo. Tako su izgubljena! Takvo nešto se i tebi može dogoditi ako se navučeš na drogu!" Eto, to mi se strašno urezalo u glavu, kao neka šok-terapija.

Kako onda objašnjavate podatak da je vaš veliki idol Kurt Cobain uvelike potpaljivao svoju kreativnost drogama. Kakav je danas vaš stav o drogi? Zaobilazim je u širokom luku, a i dalje mislim da je dosadno i bijedno kada morate popravljati raspoloženje drogama.

Pričate li iz svog iskustva?
Imam prijatelje koji su zabrazdili na put droge i to me sasvim dovoljno preplašilo! Nedavno mi je jedan frend iz Kolumbije pričao da je policija u njegovu susjedstvu zaplijenila najveću količinu droge u povijesti - 14 tona kokaina! Na crnom tržištu vrijednost toga je 350 milijuna dolara. Meni je dovoljno strašno to što moram gledati kako moja Kolumbija pada sve niže i niže.

Pa ipak, kolumbijski predsjednik Alvaro Uribe vas je nedavno pozvao u svoju palaču. Kako je došlo do tog susreta? Njegova djeca su moji veliki fanovi, pa mislim da su ga oni uvjerili da me posluša i da mu mogu štogod reći o našoj zemlji.



Post je objavljen 17.01.2006. u 20:27 sati.