Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spectre

Marketing

Seed of Chucky (2004.)

http://www.imdb.com/title/tt0387575/

Ovo je jedan od najstrašnijih filmova koje sam ikad gledao, grozno, lutke koje pričaju, imaju djecu, masturbiraju, zbunjene su oko svog spola... apsolutno strašno :) No, ozbiljno, nikad mi filmovi iz franšize Child's Play nisu sjeli pa tako ni od ovog nisam očekivao ništa dobro (jednostavno ne volim lutke) pa sam gotovo odustao s gledanjem tijekom prvih 10 minuta jer me, čim sam ga vidio, Shitface nevjerojatno iritirao, ali sam ipak pogledao film do kraja i moram priznati da je film ipak OK.

Kao horor je naravno vrlo loš, ali to je bilo i očekivano jer nije niti zamišljen kao horor; ovo je humorna parodija i satira o disfunkcionalnim obiteljima i Hollywoodskim glumcima i glazbenicima. Lutke su fora i dobro su napravljene (osim Glena/Glende koji me do kraja filma iritirao/la, što svojom pojavom, što glasom), a i Jennifer Tilly je odlično odglumila samu sebe. Još jedna stvar koja pridonosi mojoj dobroj ocjeni je i samo neozbiljno shvaćanje cijelog filma od strane režisera, glumaca i ostatka ekipe; to je uvijek pozitivno kod ovakvog filma.

Stoga, ako se želite zabaviti i relativno ste open-minded skoknite u videoteku po ovo čudo. Film je inače američke produkcije s britanskim glumcima snimljen u Rumunjskoj s relativno niskim budžetom, zanimljiva kombinacija.

Chucky je legenda!!!!! :-)


Post je objavljen 17.01.2006. u 18:53 sati.