Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/richlaura

Marketing

U kakvom mi to društvu živimo?


U gradu sam srela jednu curu koja je prije 2 godine hodala s mojim frendom. Iako sam poslije imala jedan dogovor, ipak sam pristala na kratku kavu. I pričale smo... o svemu. Pa smo baš tako došle i na jednu zanimljivu temu.

Pričala mi je kako je prije Božića odlučila sebe počastiti i da je bila na jednom mjestu gdje prodaju odjeću svjetski poznatog imena i da su se prodavačice prema njoj odnosile kao ono ''ti nemaš para, ovdje ti nije mjesto''. Rekla je da je od srama htjela propasti u zemlju, jer se istovremeno ta ista žena ulizivala malo starijoj gospođi koja se nije ništa razlikovala od nje, kaže da je možda imala 2, 3 lanca (zlatna) više oko vrata. Osobno nisam nikada to doživjela, a kupujem u 99% slučajeva na takvim mjestima i to u velikim europskim modnim središtima (Milano, Pariz, London). Mislim, mene bi osobno bilo sram da se tako odnosim prema kupcima, pogotovo zato što je baš ta prodavačica išla tri godine u srednju školu, a ova cura završava faks i daleko više zna i jednoga dana će daleko više zarađivati, ali kako je sama rekla, ne namjerava nikada više otići na to mjesto.

Mene samo zanima po kojim one kriterijima ocjenjuju da li imaš za njihovu robu ili ne? Možda po načinu odijevanja? Voljela bi čuti vaše mišljenje i ako ste imali takvih ili sličnih iskustava?



Post je objavljen 17.01.2006. u 13:20 sati.