Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flop

Marketing

Skoro svaki bloger koji post posveti i svom blogu. 50ti post je, ako ne najbolja, onda bar prava prilika za to. Zašto eko uranium?
Zamisao mi je sinula kada sam razmišljao o ''upotrebi'' depleted uranium projektila i ignoriranja teme od strane medija. Nije mi bilo jasno kako je tako nešto moguće, pa sam dodao prefiks eko, kao zajebanciju na msm subliminalnu poruku odaslanu kroz brand ''depleted uranium'', DU tj. ''osiromašeni uran''. Istina je dakako potpuno drukčija. Vijesti o kolateralnim štetama od DU i oboljelima od ''balkanskog sindroma'' ili leukemije su zastrašujuće. Danas, nakon 49 postova i mnogo linkova razmišljam o promijeni imena bloga.

Mislim da ću posjetitelje i nadalje gnjaviti s biodizelom i raznim drugim zanimljivim temama na koje linkam s ''lijevih linkova''. Ukoliko mi se ostvare neke zamisli, pred ljeto bih mogao postati prve fotke biodiesel homebrew procesora. Stvari se za sada kreću dobro.
U mom biodiesel hypeu na Staru godinu nisam imao pametnijeg posla, pa sam easy naručio dvije knjige: Greg Pahl, «Biodiesel – Growing a New Energy Economy» i Joshua Tickell, «From the Fryer to the Fuel Tank.» To mi je bio novogodišnji poklon, naravno uz nekoliko butelja vina :) Pahl je stigao danas, a Tickell, koji je praktičniji dio narudžbe, dolazi kroz par dana jer ga nisu tada imali, pa je Amazon razdijelio narudžbu i štivo dolazi odvojeno, ali za istu dostavnu cijenu. Nedavno sam napisao priču «Imaš staroga ulja?» o biljnom ulju iz restorana. To danas više nije priča, imam stvarni deal.Nije neka količina, ali za eksperiment i početnu fazu proizvodnje sasvim dovoljno. Ima još toga, ali neću više da ne ureknem.

Par ključnih riječi pomoću kojih su cybernauti zadnjih tjedana zaguglali do mene: seoski lopovi mp3, feeding with gm-soja, rad dizel motora dim, kolicina co2 alge, razlika izmedju epidemije i pandemije, tamiflu cijena, subliminalna poruka, bio-diesel vidio, surovi kapitalizam blog...



Post je objavljen 17.01.2006. u 01:30 sati.