Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

PMS i subota:)

Hm, savjet: ne polažite vozačkiu vrijeme PMS-a. Vaš će vam se uspjeh činiti manjim:)
Govorim iz iskustva. Zar je moguće da u subotu nisam s frendicama proslavila polaganje zalijevanjem tekilom, u umjerenim količinama. (umjerenoj po mojoj procjeni. mama se ne bi složila. Ali ona ionako ne zna šta ja ''konzumiram'':))
Zato smo rekli slaviti u subotu, iduću. Jedva čekam. :) s obzirom na to da je danas opet počela nastava (i moje pričanje na njemačkom urodilo je plodom-imam referat za petak- o čemu točno ne znam, jer nisam skužila naslov. U svakom slučaju nešto u vezi s tolerancijom...nevermind. Samo da ne zaboravim.:))
i profesor iz povijesti mi je rekao dati bubu (staru, crvenu, ko stvorenu za mene.:)) da provozam ako je uspije upaliti, jer mi je to davno obećao kad položim :))
Ok, znači, jedva čekam vikend. Vraćam se u normalu izgleda. Nema više besposlenog ljenčarenja (aha) i živim za vikend. A trebala bih se malo potruditi oko škole više, i malo se, ma koliko štreberski zvučala, spremati za faks. Recimo da sam odlučila što ću-engleski na filozofskom u Zg... a kažu da je jako teško upasti... a probat ću:) nastojim biti optimistična i razmišljam na način da mi je tek 18 i ako mi se ne svidi ono što upišem ove godine uvijek se mogu prebaciti:)
Ok, pitam se kako me prva rečenica o PMS-u dovela do faksa? Samo se nadam da me neće ''drmat'' PMS kad bude prijemni:) ali činjenica je da mi nekad ova skraćenica od tri slova jako dobro dođe. Jednom mjesečno imam opravdanje zašto previše jedem čokoladu, zašto sam nervozna, zašto... zapravo, to i inače činim, ali jednom mjesečno manje više opravdano:)

I jedva čekam kraj ove zime. Ne mogu se više smrzavati, ne podnosim više prehladu, hoću sunce....!!
Hm, što se pića tče, jel vi pijete, što pijete, zašto pijete?:) ja prije nisam imala taj običaj, ali nekad s frendicama (sdamo subotom) ''drmnem'' par tekila, pukne nas taman toliko da budemo vesele, malo veselije nego inače... ali malo mi je tekila dosadila, u potrazi sam za nečim jednako učinkovitim, ali ljepšeg okusa...svi savjeti su dobrodošli :) ))

i evo prigodne slike za polaganje=)
pozdrav svim ženama vozačicama=)





Post je objavljen 17.01.2006. u 00:45 sati.