Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuki

Marketing

škola, koncert....zombi...

I tako je došao i prvi dan škole nakon zimskih praznika. Naravno da sam kasnila 10 min. pa nisam ni ulazila u razred. A šta ću? Ionako moram opravdat. Tako me ubedirala škola. Osim uobičajenih razloga, imala sam još jedan koji me izludio. U školi je jebeno hladno!!!! Oni su počeli grijat u 7 sati ogromnu školu na 3 kata + ono dole di je dvoranica. Užas!! Led ledeni. Ali bilo mi je drago srest likove iz razreda. Baš smo se napričali. Već su pali dogovori za subotu. Izgleda da ćemo Sandra i ja u subotu u Benčić. Mirnich će mi posudit masku za zečicu, a Sandra će bit havajka... Zasad! Baš me puklo da se umaskiram. Dok se mogu glupirat, zašto nebi?! Nadam se da će mi bit dobro kao i ove subote.
Gđa. Crvenko-Zelenko me pozvala u ekipu crvenog križa da sudjelujem na nekom natjecanju. Cool! NAUČIT ĆU DAVAT UMJETNO DISANJE. Tako mi je rekla Nina... Pa šta znaš, možda će mi jednog dana to što naučim bit korisno. Nadam se da mi neće trebat.
Eeee nisam rekla najvažniju stvar!! Puštam ja komentar na nečijem blogu i vidim sa strane reklamu za koncert DEPECHE MODEa u Zagrebu 22.3. Ajme baš bi išla!!!!! A vidit ćemo kakvo stanje bude u imeniku i novčaniku. Baš sam danas gledala neki njihov koncert na MTVu i ostala sam! Sviđaju mi se....
Idem spavat! Jučer sam išla spavat u 2 i pol i probudila se u 6.50 da mogu na miru popit kavu. Nije ni čudo da sam sad zombi. Do čitanja!!

Post je objavljen 17.01.2006. u 00:16 sati.