Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

PRIPREMNE UTAKMICE

Zrinjski će u ovom pripremnom periodu odigrati, kako se najavljuje, dosta prijateljskih utakmica koje će nam pobliže prikazati u kojoj su mjeri spremni za nastavak sezone, a po prvi put vidjet ćemo i nove igrače na djelu.
Prema nekim najavama, u petak 20.siječnja, Zrinjski bi trebao odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom NK Zagrebom, koji se nalazi na pripremama u Međugorju, a termin i mjesto odigravanja još nisu poznati.
Kao mogući protivnici spominjani su još splitski Hajduk koji bi trebao gostovati u Mostaru 3.veljače, i NK Hit Gorica iz Slovenije također u Mostaru 16.veljače.
Zrinjski će sudjelovati i na tradicionalnom turniru "Andrija Anković" u Gabeli koji se igra 18. i 19. veljače, na kojem još, pored domaćina GOŠK-a iz Gabele, sudjeluju zenički Čelik i NK Neretva iz Metkovića.
Inače Zrinjski je dvije zadnje godine bio pobjednik ovoga turnira, u prošlogodišnjem finalu je pobijedio sarajevski Željezničar poslje izvođenja jedanesteraca (završilo 0:0) 5:4, a godinu prije u finalu savladao zagrebački Dinamo 2:0.

Idemo dalje...


Post je objavljen 16.01.2006. u 23:30 sati.