Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whatdidusay

Marketing

yeey!

trenutno sam u good mood-u (obozavam ovaj srpsko-hrvatsko-engleski jezik!) jer sam konacno uspela da pristupim svom hotmail account-u. :) pa ajde da je jos bilo neke poste nego sve sam junk mail.
ne znam zasto ali cesto imam utisak da me drustvo s' balkana polako ali sigurno zaboravlja...evo jos 5 meseci pa ce i oni svi krenuti svojim putem i tek onda ce mi biti tesko da ih nadjem. svi su fazonu kao ne radi mi internet blablabla...imam da ucim i onda mi u pismu pisu kako su isli na neku predstavu, pa u teretanu pa su izasli (jos su se i povrh svega lose proveli "kao i uvek", tako kazu). ja ne znam da li svi ovako razmisljaju ali da mi je neko ko mi je do juce bio tako drag na dugom kontinetu i da mu toliko znace moja pisma ja bih pisala kad god nadjem vremena...no dobro. onda me jos pitaju da l' dolazim na leto...ma sta cu kad se svi razbeze ova ode na more, druga kod babe u bosnu, treca u vrsac, cetvra u london, peta se druzi sa drugi drustvom, sesta u beograd...imam ja jos drustva ali su mi one onako najblize i koje mi istinski nedostaju...tuzno!
eto...sad sam od good odletela na bad mood. ali se necu slomiti imam jos ovaj dan off i maximalno cu ga iskoristiti. izlazim veceras sa drustvom i idemo da igramo pool. ja jako lose igram ali ce biti zezanja sto mi jako treba!

happy martin luther king jr.'s day!!!!
"In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
"We must learn to live together as brothers or perish together as fools."
"I submit to you that if a man hasn't discovered something he will die for, he isn't fit to live."

Post je objavljen 16.01.2006. u 23:35 sati.