Image Hosted by ImageShack.us,babl.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babl

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

Svijet je prepun tajni, što je čudno već samo po sebi, a naročito zato što su mnoge od tih tajni očigledne! Mnoge tajne su tajne ne zato što su skrivene, nego zato jer ih ljudi nisu sposobni uočiti. Oni koji taje, upravo na tome osnivaju svoju podrivačku rabotu. Može li išta biti bolje skriveno od onoga što nije skriveno? Ako nije skriveno, ne može se ni razotkriti!

Jednu od takvih tajni koje se ne skrivaju otkrio sam nedavno sasvim slučajno. Trebalo je izbaciti iz stana stare novine… Zapravo, i nije trebalo, ali žena navalila… Ma pomahnitala! Prvo sam iznio sve novine iz stana pred vrata. Bilo je točno, znanstveno sam izmjerio, šest i pol kubičnih metara starih novina, reklamnih brošura i raznovrsnog junk-maila.

Naravno, nisam to mogao tek tako baciti, a da prethodno sve ne prelistam. I što sam uočio? Što, a? Reklame za satove!

Satova koji se reklamiraju ima dvije vrste. Digitalni, koji pokazuju vrijeme s elektronskim brojevima, i klasičnih, s kazaljkama. E, oni s kazaljkama, bilo da je riječ o stranim ili domaćim reklamama, SVI POKAZUJU ISTO VRIJEME!

Vrijeme koje pokazuju svi satovi s kazaljkama je ili deset sati i deset minuta (10 i 10) ili dva sata za deset minuta (13 i 50)! Moj nalaz je tako egzaktan da ga svatko od vas može i sam provjeriti. Dovoljno je da potraži prvu reklamu za satove koju može pronaći.

Dakle, svi proizvođači satova na svijetu su povezani i usklađeni, i svi šalju istu poruku. Kako je riječ o tajnoj poruci, nije mi (još) poznato značenje, ali da je riječ o nečemu od bitnog značenja za sudbinu svijeta sasvim je očigledno. Prisjetite se samo svih događaja koji su odredili sudbinu svijeta a dogodili su se između deset sati i deset minuta i deset minuta do dva sata! Da ne idem daleko, napad na newyorkške Twins Towerse započeo je u 10 i 10, a sve je bilo završeno u 13 i 50. Očigledno, iza toga stoje proizvođači satova!

Tajna je otkrivena! Preostaje samo da se pronikne u njezino značenje, značaj i posljedice.








Post je objavljen 16.01.2006. u 22:47 sati.