Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

ANGEL... MOŠ' SI MISLIT... HEHE :)

Da, da još uvijek sam bolesna. Bolje mi je nego jučer ali nisam još uvijek svoja. Baš sam si napravila pola litre limunade, tj. iscjedila sam si dva grejpa, dva limuna, dvije naranče, dodala malo vodice, šećera, baš onako kako ja to volim i sad uživam. Vitamina ko' u priči. Samo se nadam da će pomoći.
Jedina dobra stvar kod ove boleštine je ta što manje pušim. Već je skoro 19:00 a ja danas nisam zapalila niti jednu cigaretu. Nekako mi ne pašu ali znam da ću za koji dan kad mi bude bolje to sve nadoknadit. Uvijek je to tako. Tih dana uvijek popušim previše cigareta, ali ovaj put ću se probat kontrolirat. Čak sam malo i razmišljala da bi mogla prestat pušit... ali o tome u nekom drugom postu i ako se odlučim obavijestim vas.


You look like an angel...
Walk like an angel...
Talk like an angel...
But i got wise...
You the devil in disguise
Ooo,yes you are...


Danas slušam Elvisa. Baš mi je nekako dan za njega. Vjerujem da svi znate ovu njegovu. Meni je savršena, a još mi je i par ljudi reklo da je to moja pjesma.
hehe...
Pogotovo moja frendica Mirna. Kaže da kad god čuje tu stvar uvijek se sjeti mene i da me može zamislit totalno u tom filmu. Ajde dobro, ja kažem. Ma nisam vam ja loša ljudi, moji ali kad me netko napada ili dira meni drage ljude u tom trenutku sam luda pa mi neki kažu da se ponašam gore od samog vraga kad poludim.
Ajme jesam počela gluposti pisat. Ma nema veze sad, neka ostane.
Baš sam spotić od Jamesa Blunta odgledala na TV-u. Baš mi je dobar taj momčić. Simpa mi je, i nekako mi drago djeluje. U ovom novom spotu ima onu Mishu Burton koja se meni baš i ne sviđa, ali nema veze. Zato mi je on srčeko.
U vezi kladionice nema ništa novog. Trebala bi se i ja počet kladit ali kad svi ti stričeki i koji dobivaju ulažu velike svote novca a ja kad bi stavila nešto manje novca jednostavno se ne bi isplatilo.
Zato mi je jedan od mojih obožavatelja (nazovimo ga tako) rekao da sam rođena šefica, da tako izgledam i da imam taj gard, osmjeh, pozdrav, odnos sa ljudima... sve. Kako sam mu se samo počela smijati. Ali ajde dobro. Nek mu bude.
Danas sam otkrila dobar (za mene novi) blog. Tj. ona je meni ostavila komentar i baš mi je drago jel mi se baš sviđa. Unikat je ime bloga pa ako koga zanima... Meni je super.
Idem ja sad skemijat neku kavicu pa možda kasnije navečer napišem i neki dodatak.


Pusetina (kako bi naša buubica rekla, hehe, sorry stara na kopiranju al to mi je baš dobro :) )

Post je objavljen 16.01.2006. u 18:48 sati.