Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kookich

Marketing

Tak tako...

Kako da vam ovo najbolje objasnim?!? Hmmm..Neda mi se više pisati postove,a najveći utjecaj je to što mi je došao račun za internet i ja sam morala davati dosta para..Ali i općenito mi se više neda..Izgubila sam volje...Ali nešto malo ću pisati tek tako da mi blog ne ugine..
Jučer sam bila u kinu sa Goranom, Petrom i Tonijem...Gledali smo King Kong..Hahaha..Bili su i oni luđaci sa Stoje..Ali tu spada i Bile i oni...Vratili su se sa skijanja,mislim to si možete pročitati na njohovom blogu poppers.blog.hr..Predobar blog,stvarno!! (malo reklame) Haha,koja ekipa!Prešpica.U subotu sam bila u Medulinu na nekoj fešti,ali o tome nebi jer ne znam šta smijem napisati šta je bilo a šta ne jer ima par detaljčića...=)...
I tako,počela je škola,mislila sam da će mi biti puno bolje ali ipak sam se grdo prevarila..Tapija i to teža.!Ali nebi o tome više! Maky mi se vratio iz Francuske,napokon!!Jeah,kako sam happy about it!!
I to je to od mene za danas,sada ću pozdravljati ekipu tako da post izgleda veći,a zapravo je maleni,ali dobro,a vi koji me neznate jednastavno ovo preskočite jer vas najvjerovatnije neće biti,a one koje sam zaboravila sorryte,nije bilo namjerno,stvarno! Dakle da počnemo: Prvi i najvažniji Goran kojem šaljem najveću pusu,za 3 dana nam je 10 mj.., Keka-koja nam se zabavlja u toplicama, Anju, Petricu, Niđu-moju da bič, Maju, Leju, Helenu (x2), Atju, Sašku, Ilonu, ...Makyija i Manuela( vi ste b-boyi,zato niste pod brejkeri), Taju, Saleta, Bileta ,Adija, Sve brejkere posebno, Velju,Brkića...I ima vas još dosta,ali mi se jednostavno neda više nabrajati...Puno pozdrava svima!!!

Post je objavljen 16.01.2006. u 17:05 sati.