Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

FOTOGRAFIJA NA KICKBOXING / ULTIMATE FIGHT PRIREDBI U PULI, 14.01.2006.

Fotke koje sam dobio, kako bih popratio izvještaj, su odlične. Ja nisam od onih koji primjećuje da je bilo ili nije bilo svjetla, da li je balans bijeloga ili žutoga usklađen s ravnotežom. Ja samo mogu reći - bravo majstore, hvala za ugodno druženje i nadam se da će sljedeći puta biti prilike s većim brojem članova HRPC portala fotkati kickboxing evente.

Član HRPC portala Gerd je napisao Mudrome, komentirajući fotografije, nešto što je u stvari i težište suradnje kickboksača i fotografa: "...fotke su tehnički dobre ali one prije su ti više umjetničke. Baš to mi je bilo dobro, u takvom grubom sportu naći i drugu stranu i snimiti je..."

Obzirom da sam ja snimio "mali miljon" kickboxing fotografija s mojim načinom i mojim pogledom (suhoparno kickboksersko izvještavalački), ove od Mudroga su stvarni odmak od "obične, male, jadne" uobičajene kickboxing fotografije, slobodno ću reći da su "klasična umjetnost", kao i sve one prije od ostalih članova HRPC-a koji su sudjelovali i slikali kickboxing priredbe: Ileta, Smernića, Inića, Gerda, Ali Gija, Marinovića, Vojvodića.

Nadam se da će se tako i nastaviti naša suradnja - interes fotografa je (barem tako mislim) da se nađe na jednom ovakvom eventu, da dođe u priliku slikati nešto sasvim novo, a i prilika je za promociju fotografa - s druge strane, interes nas kickboksača je da nas se pokaže u drugačijem svjetlu, a zasigurno kvalitetnije i stručnije, barem što se fotki tiče.

Današnja vijest objavljena je na Nokaut forumu - najvećem forumu za borilačke sportove u Hrvata, koji ima 5400 članova u topicu: BORBE U PULI , zatim, objavljena je na Radiju 101 (bio sam u Zg pa sam slušao, majke mi), ali, zamislite, nisu objavili fotke!!! (vse ih bum tužil, mam!!!), zatim objavljene su na web portalu koji se bavi borilačkim sportovima Profightstore pod ikonom NAJAVA , a nadam se da su i drugdje, samo ne stignem sve pratiti.

Isto tako, današnja vijest otposlana je na oko 250 e-mail adresa članova Hrvatskog kickboxing saveza, na desetak adresa u Hrvatski olimpijski odbor i u Ministarstvo prosvjete i sporta.

Dakle, pored ljubitelja i zaljubljenika u digitalnu fotogtafiju na ovom portalu, fotke su viđene na još mnogo mjesta, a to nam je svima cilj. Naravno, kada bi iza svega toga još uspostavili kontakt pa dečki - fotografi ubrali i koju lovu - ali, svaki početak je težak, kaže lopov i ukrade nakovanj.

Još jedanput čestitke i idemo dalje, zar ne?

Post je objavljen 16.01.2006. u 00:41 sati.