Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Sve što je lijepo kratko traje

Jako poznata i nepopularana izreka u mladih. Bar kaj se mene tiče. Ne znam dal ste skužili al ferje iliti praznici su gotovi. Ubiti još uvijek nije! Imamo još par sati uživancije!!! Jeeej! :p

Vratimo se u stvarnost... Škola počinje, opet sranja i besmisleno gubljenje vremena.. Meni zapravo i nije TAKO loše u školi. Imam zakon ekipu u razredu, tak da će opet bit ubijanje od smijeha-bar se nadam!

Mali osvrt na moje praznike.

Ako niste čitali blog, bar svaka dva dana niste mogli sve pohvatat jer sam pisao svaki dan. Dakle, na početku ferja, onaj prvi tjedan, sam iznajmio bord u Warehouse-u, i bordao na Sljemenu. Bilo je bolesno dobro i jedva čekam slijedeću zimu da opet mogu ić. MOžda odem u Sloveniju pa tam malo bordam, al otom-potom. Onda je bio Božić, pa tjedan dana prakse, na kojoj sam btw fakat puno naučio i nauživao se. U početku sam mislio da će me tam tlačit, gnjavit i da ću popizdit, al ispostavilo je da je zapravo bilo obrnuto. Sretan sam kaj sam to odradio i sad sam miran. Tokom tog tjedna sam počeo ić na kave svako podne. Oni koj su malo bolje upučeni u moj život znaju da sam svaki dan bio u Alcatrazu na stolnom, na kojem se btw Filip super ispraksao i sad igra u najmanju ruku normalno, ako ne i bolje od tog. Moram i pohvalit Teu, od koje kad smo prvi put igrali nisam puno očekivao iako moram priznat da odlično igra, zapravo fenomenalno jer ipak uzmimo u obzir da je cura. Onda je došla Nova godina, koju smo dočekali na trgu. Bilo je zakon i nemrem a da ne spomenem da se Leon u-b-i-o!!! Koj car jebote... Uvijek je bio miran i ta sranja, a sad odjednom pije ko veliki! Leone, prijatelju, smiri se! I došao je zadnji tjedan... Uglavnom je bio isti ko i 2. samo kaj sam na praksu išao do srijede. I tako... Ja sam se lijepo proveo na praznicima i baš mi je drago zbog tog. E da! MORAM nekaj spomenut. Najveća, al definitivno onak naj naj naj najveća rupa u gradu je Melin! Isuse kako je tamo jadno!!! Hladno, prokišnjava, sjediš na klupama i stolicama iz vrta! Strašno... Al zato je Alcatraz po mom izboru najbolji birc ili bolje rečeno kafić u gradu! Mislim da bi to bilo to kaj se praznika tiče. Želim vam sreću u školi, dobre ocjene i puno zajebancije. Gledajte na to sa vedrije strane, za manje od pol godine su ljetni praznici, a onda smo svi ludi! UHU!!! Ljeto! Malinska! Jedva čekam!!!

E pa to bi bilo to od mene... Hvala vam ako ste čitali, a ako niste, hvala što se posjetili blog... Uživajte, i pozdraw!

Post je objavljen 15.01.2006. u 20:05 sati.