Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jollyroger

Marketing

oš kupit stroj?

lalala, juce je bilo savrseno, piki ludi mi smo tancale ko lude zenske, i bend je svirao poznate melodije, za nasu potpunu srecu... ja sam se zgazila ko leptiric i samo su strojevi bili u glavi... oj duzine i sirine, ekvator i paralele, gore dolje ljevo desno ekvator i paralele...lalalla... i hrle sa svojim poznatim trikovima redio gluposti na njegov van iz pice dan .. ha jojjjj svi starimo ko albatrosi... sunce pici mi rostiljamo... i danas nemogu pogodit bravu i kljuc je krivi i treba mnogo vremena da se to pogodi...

...sanjam lijepu masinu ili stroj, neznan to jos.. i ovaj je napravljan po modelu iz "99-e... ha jojjjjj. shema takvog stroja je prilozena:
Image hosted by Photobucket.com
..ah da znam da ti se svidja i da sad slinis i da si ljubomorna jel ja to sanjam a ti ne... ja taj ducan zelim imat da mogu sanjarit i letit....

...ovaj drugi prilozeni stroj je zadnji krik tehnike... prototip savrsenog stroja.. ah da i njega sam sanjala.. znam, znam.. os me ubit sad od ljubomore hehehee i ja sad ljubomorna na sebe.. to je tako....zivim u domu ko bubreg u loju...prikaz prototipa:
Image hosted by Photobucket.com

..ah nemoj se sad rajcat na moje masine i strojeve, nemoj bit vulgarna puncka draga... haaha ja se smijem i popila sam dvi tablete da se ublaze bolovi...volila bi ja i drugu pivu da se opet zagrijem...al do sutra kad nama dolazi banda iz rijeke.. hehhe ko morski pas.. i kad kizo opet odvali pol kontinenta sa svojim plinskim bocama haha.. pa nam mozda i malo mora dodje ovdi a jojjj...:)


Post je objavljen 15.01.2006. u 19:02 sati.