Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animaniac

Marketing

Crtaona - uspješna!

Noć je padala. Dan je svršavao. A ja sam trebao k bubnjaru da prenesemo bubnjeve u autu. Ukrcali smo ih te smo skužili da su činele i dupli bas u Tesle (đalin brat je svira dan prije (9. vrata, duh!)). Odnija san to u crtaonu, raspakirali sve. Onda smo se dogovarali oko pisama, za back vokale i to (nismo imali 2 mikrofona na probi). Kad je sve složeno (za nekih 1-2 ure) napravili smo tonsku probu. Iza toga probali par pisama i nastupilo je čekanje. Jebenti čekanje! Ajdobro, utažili smo to vinom (kova je malo više utažija) i vrime je polako prolazilo. Bija san sritan, ali san se i tresa od hladnoće. Vino me nije grijalo. Pa san uzeja malo više. A onda su nas prozvali.
Nisan izlazija iz bekstejdža pa nisan zna kolko je ljudi (da van pravo kažen, očekiva san malo više), al san sazna kad smo se popeli i krenili svirat. A onda smo šibali bez prestanka. Šta nije bilo planirano! Tribali smo imat stanku! Uglavnom, rame mi je otpadalo. Bol mi je smanjilo vino.
A sam koncert je izvrsno teka, s malo grešaka, malo improviziranog pivanja (čitaj: nedogovorenog) i malo namjernog drečanja (B.Y.O.B. ...), ali mislin da su općeniti dojmovi jako dobri. Ja san apsolutno 200 % zadovoljan. Volija bi komentare, da znamo za ubuduće. Npr, jesu dobre nove pisme? Jesu li dobre kretnje na pozornici? Jel bilo ikakvih grešaka u pivanju i sviranju koje mi nismo uočili? Sve recite!


Evo, imate i preview u budućnost benda... odsvirat ćemo još nekoliko koncerata ovako s tuđim pismama a onda prelazimo na čisti autorski rad. S tim da već imamo jednu pismu, al je nismo tili svirat jer bi možda loše završila.
Šta da još kažen! Pod dojmom sam samog sebe! I to hebeno dobrim dojmom. Ali krajnje je vrime da prominin žice...

Ljudi, neću van zahvaljivat na potpori jer mislin da riječi stvarno nisu dovoljne... stalno san čuja nekog da se dere "BLAĆE!!!" Nije bilo ko na Vrani, al ono je ipak malo drugačije.
Ljudi, živo!

Post je objavljen 15.01.2006. u 17:19 sati.