Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

A jesam te, jesam, jesam voljela, i nisam te, nisam još preboljela.....

Uglavnom, samo van se javljan kratko, jer će ubrzo do mene doć Limena, Mija i Tonka.
Moran in ispričat šta je sve sinoć bilo, i moraju mi pomoć sastavit poruku.
Svi mi kažu da pošaljen, al opet...
Antonija mi govori da neću ispast glupa, al straj me!! Ja ne virujen da muški imaju osjećaje, a ako ih i imaju, onda ih nemaju prema meni, dokazano!!
I oni nisu poput nas da po cile dane razmišljaju o toj osobi. A, neeee....
Oni se zanimaju za žensku samo dok in je isprid nosa, aako ona nije tu, ne da ne razmišljaju o njoj, nego vjerojatno ako ih pitaš nešto u vezi nje, blido će te pogledat i pitat koja je to ženska koju spominješ!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
I glupo mi je sad, kad već znan da je tako i kod njega, da mu ja pošaljen poruku i zamaran ga takvin glupostima ka šta san ja sama....
A opet, šta ako je bija iskren? antonija mi govori da je on prema njoj uvik bija iskren (rođak joj je), i da je sigurno i sinoć bija iskren, al teško mi je to povirovat!
A ako je ipak bija iskren, i stvarno misli sve šta je sinoć reka, onda ću mrzit samu sebe ako mu dopustin da misli da san se ja oladila. U mojoj glavi se razvija toliko različitih stajališta i mišljenja, ko da svaki dijelić mozga brani svoje stajalište. Pobuna je već tu, štrajk je oduvik i bija tu, zato mi mozak nikad i nije radija, a sad malo fali do građanskog rata........
Ne znan, sad će doć njih tri i valjda će mi malo pomoć da se sredin, a ako ne uspiju, znan ja da će one same nešto poduzet, makar mi morale batinama oduzet mobitel i same poslat poruku! Iako mislin da in to šta će me morat natuć, ne pada previše teško..... Čujemo se!!


Post je objavljen 15.01.2006. u 15:51 sati.