Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Policija dokazala da je Einstein u pravu

Ravnatelj policije Marijan Benko odlučio je pokazati zube zaprijetivši uvođenjem reda u noćne klubove nakon posljednjih mafijaških obračuna u narodnjačkim klubovima. Za posljednji slučaj s „Ludnicom“ čak je izjavio da je policija brzo došla jer je to rezultat pojačanih patrola i da se jedna eto slučajno našla u blizini. No sad slijedi zanimljivi zaplet i spoznaja kako je vrijeme stvarno relativan pojam, bar kad je u pitanju policija.

Prema novinarima „Jutarnjeg lista“ koji su bili u „Ludnici“ baš kad se obračun odigrao, policija je stigla tek nakon 20 minuta. Iako je čak i jedan policijski inspektor bio u „Ludnici“ za vrijeme obračuna, policiju su pozvali novinari.

Zar je 20 minuta brza intervencija? Kad je policija došla nakon tih 20 minuta zatekla je konobare kako užurbano čiste tragove zločina. Pitam se što bi se sve našlo da je policija došla u realnom brzom roku od koji 3 minute umjesto 20 minuta?

I što to Benku znači da će se policija zabavit noćnim klubovima? Do sad je to značilo da policija uredno provodi racije po noćnim klubovima gdje nije bilo oružanih incidenata, dok su narodnjačke klubove zaobilazili u širokom luku jer su načelnici znali da tamo ima droge, oružja i raznih „poznatih faca“ s kojima je bolje ne petljati se jer bi se neki ministar mogao oglasit da je policija brutalno postupila s uglednim političarom, poduzetnikom ili pak pripadnikom „zlatne mladeži“ kojemu je netko smjestio i namjerno u gužvi nabio na nos, ni krivom ni dužnom, pladanj pun kokaina.

U konačni bi ste mogli završit kao Željko Prša u nekom prknu od policijske stanice zbog „netaktičnog“ postupanja u provođenju zakona.

Post je objavljen 15.01.2006. u 17:44 sati.