Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gejsa

Marketing

Virus H5N1 mutirao- prelazit će s čovjeka na čovjeka

" To znači da virus ptičje gripe H5N1 i onaj koji je sa zaražene ptice prešao i zarazio ljude, također H5N1, nije identičan. Promijenio se utoliko što se može vezati za ljudske stanice. Najvažnije je da se virus još nije toliko promijenio da bi se mogao širiti među ljudima." Večernji list 14.01.

Pa dobro, ko tu koga jebe???? Nisam baš nešto obrazovana po pitanju medicine... ni kroatistiku nikad nisam slušala.... ali ova rečenica, niz rečenica zapravo, nikakvog pod milim Bogom smisla nemaju....
Da bi stvar bila bolja, citiran je netko s titulom dr.
Sad bih ja molila.... ako ima ovdje netko s titulom dr.-a (iako bi to samo po sebi bio vic ;)) da mi ljubazno obajsni: Da li je taj virus sad službeno postao posvemašnja opasnost za humanoide ili još uvijek o tome nema ni priče, ali se od muhe naravno opet morao napraviti slon? Usput, da li i muhe i slonovi mogu dobiti taj virus??? Da, stvarno me zanima.
Mislim, ok, ići ću ja to goooglat.... nemam problema s informiranjem.... ali potreslo me. Čitam i u nedoumici sam.
Dođe mi frend iz Turske recimo.... i sad..... jel ga smijem ljubit il da bježim? Kaj? Kaj? Doktoriiiiiiii...... bilo koje specijalizacije... pomoooziiitee!!!!
Moja liebe freundinen, ajmo ju zvat LuFle, otkad je pukla ta priča s mrtvim labudovima pokraj Bjelovara... il di već, ne želi jesti ništa što ima krila. Kategorički odbija. Kad se za Božić radila purica s mlincima, ona je jela krokete. I mlince. E, a ta ista žena (24), puši dvije kutije crvenog Marlbora dnevno, pije pive (u kombinaciji sa štokom i tekilama) minimalno dva put tjedno, jede čokoladu ko da je mrkva, puši travu kad god može i tablete za spavanje su joj ko meni multivitamin. E, i onda jednu takvu neoborivu tvrđavu nekakva četiri nasumce izabrana slova (i brojke) zaseru do ibera. Žena neće jest piletinu!!! A onda u našem eminentnom javnom glasilu izađe ovako kontradiktoran podatak. I kaj sad da ona radi? Jel da se zatvori u atomsko sklonište na nekoliko godina dok ljudi ne prestanu biti prenosnici.... ili može večeras napravit oveći tulum bez opasnosti?????? Ufff.....

Ja ću pisat večernjaku.....

Post je objavljen 14.01.2006. u 19:30 sati.