Image Hosted by ImageShack.us,sanya17.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanya17

Marketing

što je ljubav?? Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj post posvečujem samo jednoj osobi...osobi koju volim najviše na svijetu!!! A to je moj dečko...moj mišić kojeg ja zovem MILY....

Image Hosted by ImageShack.us

Tvoje su riječi utjeha…
Tvoje ponašanje je bez grijeha…

Poruke tvoje su tako kratke
Ali su ipak slatke…

Slađe su i od najslađeg bonbona…
Slađe nego što je bila ona…

Tvoja bivša draga koja nestade
Bez traga…

Tugu sresti s tobom neću,
Ja uz tebe želim samo sreću…

Image Hosted by ImageShack.us

Možda ovo što ću napisati ne zvuči kao razmišljanje jedne teenagerke..ali ipak je:

Što je ljubav? Ljubav boli. Ljubav znači nikada ne reći da ti je žao. Ljubav te čini kompletnim/om. Sve što ti treba je ljubav… i niz se nastavlja.
Ja sam nepopravljiva romantičarka. Nije me sram priznati. Kao rezultat toga, pogledala sam svaki romantični film, pročitala sve romantične pripovijetke i sladunjavu ljubavnu poeziju. Za to vrijeme sam maštala o ljubavi kao o nečemu što treba biti vrednovano iznad sveg ostalog, iako nisam imala definiciju jer se činilo da svatko ima svoju različitu definiciju što je ljubav i kako bi ona trebala izgledati. Istovremeno sam bila opsjednuta ljubavlju, romantikom i nepovjerljiva, strahujući što je to što smatramo “ljubavlju”. Činilo mi se da se riječ ljubav koristi prečesto i više radi efekta koje će njeno spominjanje imati, prije nego radi iskrenosti emocija neke osobe. U mom životu, i životima ljudi oko mene, fraza “Volim te!” postala je univerzalni lijek za sve probleme u vezi. Gledala bih prijateljičine dečke kako ignoriraju ili omalovažavaju njihove osjećaje objašnjavajući to s “ali ja te volim”. Ljubav me počela zbunjivati. Kako može nešto toliko veličano u pjesmama i stihovima opravdati ponašanje nekoga čije su radnje uništile osjećaj vlastite vrijednosti mojih prijateljica. Prijateljice su mi rekle da ne mogu razumjeti zato što nikada nisam bila zaljubljena, ali pitala sam se da li su i one uopće to bile.
Ljubav je prekrasna, sveta i to je sve što nam je potrebno. Pjesnici su u pravu! Ljubav nas podiže tamo gdje pripadamo! Jedini način da ostanemo vjerni značenju ljubavi je misliti o ljubavi kao o djelovanju. Voljeti je ponašanje puno ljubavi koje slijedi važan recept i uključuje sve sastojke. Nema ljubavi bez poštovanja i odanosti. Vjerovati da takva postoji, samo izopačuje svetost ljubavi zbunjujući nas i čineći nas nepovjerljivim prema njoj. Voljeti znači ponašanje puno ljubavi, zato jer je ljubav ono što ljubav čini.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 14.01.2006. u 12:55 sati.