Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carmen16

Marketing

CAO SVIMA! Ej ljudi kak vam se sviđa moj novi dizajn?! Puuuno hvala Anji koja mi je pomogla, pusa Anja. Stavila sam još neke nove pjesme tamo di su strane i naravno stavila sam pjesme od ELEMENTALA. Još sam neke dečke dodala kod prijatelja i nečij opis malo promjenila (Jaro nadam se da si sad zadovoljan svojim opisom) i tak. Pa eto onda morala sam danas napisati i novi post, hehe.
Večeras smo bili ( po običaju) u kazališnoj kavani na kavi (ah, da vrucoj čokoladi il šta već) pa eto Erna mi rekla da to napišem i da ih sve pozdravim. Evo velikiii pozdrav Borni, Jari, Dikliću, Martinu i naravno Borisu, te pozdrav curama, a pusa ide Erni, Ivoni, Ani i Eni koja nije stigla doći. Sad sam se napozdravljala, eto pa da vidite da mislim i na vas kad budete ovo čitali. Sutra se Švajda vraća sa skijanja pa ćemo opet sve cure tu biti, napokon. Ne mogu vjerovati, u ponedeljak već škola, mislim da će mi nedostajati kazališna i vruca čokolada i da naravno naši specijaliteti (makaroni s četri vrste sira, e to trebate probati, mislim ono kad mi to pravimo...). Već mi nedostaju ovi praznici kad se svega sjetim, smrc.....
Danas baš nemam inspiracije da pišem nešt pametno kao što vidite...
Još samo jedna slika, al nemam pojma koju da stavim pa vam stavljam koja je meni trenutno podloga. Ana je ovo slikala kad smo bili u Londonu.

Image Hosted by ImageShack.us


Pozdrav svima koji me čitaju i koji komentiraju.

Post je objavljen 13.01.2006. u 22:29 sati.