Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludakucavjesnik

Marketing

ESTRADA!


Dva dana pred pravoslavni Božić, u javnosti su osvanule šokantne fotografije srbijanske turbo folk zvijezde Jelene Karleuše, na kojima ona simulira čin samozadovoljavanja i to - s križem!
Dva dana pred pravoslavni Božić, u javnosti su osvanule šokantne fotografije srbijanske turbo folk zvijezde Jelene Karleuše, na kojima ona simulira čin samozadovoljavanja i to - s križem!
Naime, na fotografiji koju je uradio Dejan Milićević srpska pjevačica u ruci drži, kako piše beogradski tabloid Kurir rimokatolički križ, koji pohotno primiče usnama, dok na sljedećoj slici on završava između njenih razmaknutih nogu! Kao predigra za ovaj diskutabilni eksperiment s crkvenim obilježjima može se smatrati Karleušin posljednji spot za pjesmu "Upravo ostavljena", gde u nekoliko kadrova drži Bibliju u ruci, dok se na kraju video-zapisa ističe njena figura, prikovana na križ.
Prema pisanju Kurira ovo nije prvi put da, kako je zovu, "mala od skandala" stavlja crkvu u službu osobnog marketinga, pa se tako prije nekoliko godina slikala razapeta i prikovana za križ za jedan tabloid, na šta je svojevremeno reagirao i patrijarh Pavle, nazvavši to činom svetogrđa. Zbog spomenutog poziranja Karleuša prvobitno nije dobila dozvolu da se u crkvi vjenča s Bojanom Karićem, ali je taj problem kasnije uz pomoć nečije svesrdne intervencije "izglađen".
Ipak, raniji "grijesi" ovog skandal majstora deluju zanemarljivo sada kada je u svom posljednjem medijskom hiru pokušala spoji nespojivo: crkvu i pornografiju! U par navrata je novi spot i fotografije javno komentarIsala kao rušenje tabua, a komentare o bogohuljenju pripisivala stavu licemjernih ljudi! Jelena dodaje kako svakodnevno ljubi križ i kako je njezin jedini grijeh što uvijek javno govori ono što misli. OČEKUJEMO LUDE KOMENTARE, ALI I PRIJEDLOGE KOGA VI OD NAŠIH ZVJEZDICA ŽELJELI VIDJETI NA KRIŽU?!







Post je objavljen 13.01.2006. u 20:04 sati.