Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Evo nove zanimacije (82.)

Petak je i to 13. Datum koji mnogima ne dobro sluti. No, čuo sam da to i nije tako, jer mnogima je to sretan dan. Kao da na taj dan zbivanja imaju neku naglašenost. Na ne dobre slutnje pojačava procese u tom smjeru, a na dobre u drugom. To bi tada značilo, da treba misliti na dobro i raditi na tome da tako bude, jer to je ujedno i dan sreče. Nemojte si sami kvariti. Tolko o tome.
A sada ta predstavim novi problem. Slikicom vidite, da je nešto složeniji od tri prethodna. Mogućnosti za djelovanje bijeloga su u kutu, a i na desno od kuta, a treba uraditi samo dva oka da bi svi njegovi kamenovi, ili možda samo dio, bili opstojni. Krenite stavljanjem kao prvoga crnog kamena. Bijeli pada, ako dobro igrate. U ponedjeljak se čujmo riješenjem i njegovom analizom.
Pred nama je i druga subota ove godine, a ujedno je to i četvrta ove zime. U zimskom ciklusu velikogoričkih vikend-turnira je na redu 4. Zimski turnir. Igra se, kao i uvijek, u Centru za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici u Zagrebačkoj 90. Ulaz je s druge strane od ulice. Početak je nešto poslije 10 sati ujutro. Igraju se handicap -2 partije. Turnir ima pet kola po švicarskom sistemu. Pristup je slobodan.
Navalimo na problem, a sutra i na turnir u Goricu!
Pozdrav bl. Muradenu

Post je objavljen 13.01.2006. u 13:44 sati.