Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hal9000

Marketing

Heroji Domovinskog rata

Image Hosted by ImageShack.usPovodom bure oko toga kako Mesić može svjedočiti protiv branitelja vlastitog naroda, i zašto se već jednom ne skine velo tajne s njegova svjedočenja. Povodom toga što Hrvatska nema ratnih heroja, ali zato ima ratne zločince dao bi svoju viziju i prijedlog:

Tajnost svjedočenja je odredio Haag, a ne Mesić. Nakon njegova svjedočenja izašao je Blaškić, koji je bio Tuđmanovo žrtveno janje, a neki drugi su pozvani. Da li je trebalo dozvoliti da Tuđmanova odluka o tome tko je heroj, a tko ide u Haag bude permanentna? Čovjek je izdao jadnih 200 obitelji i nametnuo im teret bogatstva (jer novac kvari ljude), a svime ostalima je pomogao. Pomogao im je i na način da smiju kupiti stanove koje im je dala bivša država. Arkan je pušten baš za inat Miloševiću, jer Tuđman i Milošević su bili veliki neprijatelji .

Predlažem stoga za narodne heroje:
Ljubu Ćejsića, Ivana Čermaka, Vladimira Zagorca i Ivića Pašalića za orden hrvatskog herojskog tajkuna - ratnog profitera.
Predlažem Antu Gotovinu za hrvatskog plaćenog heroja.
Predlažem Franju Tuđmana, Gojka Šuška i Andriju Hebranga za heroje hrvatske privatizacijske autokracije, poznatije kao Tuđmanovština (zdrpi i istjeraj).
Predlažem ing. Ivana Milasa za heroja čije je lavlje srce čuvalo državni pečat za crkavicu od samo 30-tak tisuća kuna, umjesto da po Europi prodaje kilogram mozga po dvije marke.
Eto to ja predlažem!


Post je objavljen 13.01.2006. u 09:45 sati.