Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanya17

Marketing

a de neznam koji je naslov...

Hmm...sad bi ja trebala kao komentirati današnji dan...pa ajd da počnem...
Danas je bio onako ok dan...opet sam se probudila u pola 12 (ise neznam što mi je više, u zadnje vrijeme svaki se dan budim oko podne) I tako se ja ustala..i sve obavila što treba i uhvatila se telefona... Zvala sam najbolju frendicu da idemo u dvoranu na utakmicu gdje su igrali tamo neki s tamo nekima...u biti igrala je cijela moja rodbina...i uža i šira...od mog starog,pa sve do stričeva (a hvala bogu ima ih...) rođaka,bratića i njihovih susjeda...i prijatelja od tih susjeda...sve u svemu hrpa poznatih ljudi! Prvo mi je trebalo tri dana da nagovorim frendicu da idemo,i na kraju je pristala s riječima "Tvrdoglavi stvore!!!" , a ja onako... "Znam,hehe" Al na kraju ipak nije požalila što smo došle...jer smo se ludo zabavile..upoznale ostatak društva te umirale od smijeha gledajući stručnjake kako igraju nogomet...(ako se to u opće može zvati nogometom,ja bi to prije zvala ragbi...)hehe
Njoj je zapeo za oko neki tamnoputi dečko s narađanstom majicom bez rukava...cijelo vrijeme mi je govorila "Isee..de pogledaj te mišićeee...je sexy...haha" i stalno ga je pratila s kamerom na mobu...A,moram priznati da nije loše izgledao..hehe..štoviše,bio je stvarno zgodan (no,kako sam već više puta naglasila...ja NE gledam druge dečke!!hehehe) I tako je nama cijela utakmica prošla komentirajući kako su dečki izgledali...frizure...hlače.. patike... noge...ruke...i sve ostalo što se dalo vidjeti. Kad je završila utakmica,i mi izlazimo iz dvorane i pita nas Slavko (to je inaće domar) kako je završila utakmica...a mi onako blage veze nemamo,ko da je nama bilo do utakmice...:-))
Eto...tako nekako je meni prošao cijeli dan...i kad se sve zbroji i oduzme..pomnoži i podijeli... bilo je poprilično zanimljivo... A sad idem na chat..ajd uživajteeee!!!!



Post je objavljen 12.01.2006. u 23:19 sati.