Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Siromašnima dano malo crkavice...

Predsjednik Crvenog križa općine Livno Stjepan Vidović izrazio je zadovoljstvo rezultatima humanitarne akcije «Mjesec solidarnosti», koja je pokrenuta početkom prosinca prošle godine s ciljem prikupljanja pomoći za socijalno najugroženije stanovnike te općine.

Vidović je za agenciju NINA izjavio da je tim kućne njege pri Crvenom križu podijelio 124 paketa pomoći u hrani i drugim potrepštinama pristiglih preko Caritasa od inozemnih donatora i 75 novčanih bonova za nabavku hrane koje su donirali vlasnici lokalnih privatnih poduzeća, ustanove i brojni građani.

Govoreći o ovoj akciji, predsjednik livanjskog Crvenog križa kazao je da se obilaskom terena uvjerio da u rubnim područjima općine Livno ima puno osoba u stanju socijalne potrebe , ustvrdivši da su to mahom osobe treće životne dobi čije su potrebe velike, a koje su najčešće bolesne i bez skrbi mlađih.

Dodao je da humanitarna akcija «Mjesec solidarnosti» završava danas podjelom rabljene odjeće i obuće u prostorijama Crvenog križa u Livnu, ali da će ta humanitarna organizacija kontinuirano raditi na prikupljanju i pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

(NINA) nv


Post je objavljen 12.01.2006. u 22:09 sati.