Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cartmann

Marketing

Google-ov besplatni operativni sustav?

...žena mi prijeti razvodom ako se ne pomaknem od monitora na barem 5 minuta, tako da danas neću dati svoj komentar, već samo pružiti link o, pogađate - Google-u! :)

Link: Google free Linux-based OS and Office

Link preuzet s borja.org.

Newyorčanka je u komentaru postala izvrstan link, a zbog znanih nam problema s linkovima u komentaru, copy/paste-at ću ih u klikabilnu verziju;

Bear on Google
Google stock split?
Google no stock split
Google - what you get for $472 a share

Thnx, Newyorčanka, ujedno ću iskoristiti priliku i preporučiti da pogledate njen blog na kojem se može pronaći mnoštvo zanimljivih podataka o New Yorku i životu u njemu, posebno posljednji post u kojem predlaže najzanimljivije destinacije koje bi trebalo pogledati prilikom posjeta "velikoj jabuci".

Update: Google je objavio da korisnicima U.S. mobilnih mreža nudi svoju verziju tražilice prilagođenu mobilnim aparatima. Hm, lako mi je zamisliti da prilagodi svoju stranicu tj. tražilicu mobilnim aparatima, ali kako namjerava prilagoditi rezultate, ne znam. Također se će se moći putem mobitela pregledavati Gmail, najnovije vijesti, prognoza vremena i pratiti cijene dionica. Nisam uočio koliko to košta niti kojim putem se primaju te informacije, ipak, imho, sama ideja da mobilni aparat postane osim telefona i mali kompjuter s kojim se može spojiti na internet i dobiti potrebne podatke je više no pohvlana, kad na to nadodamo činjenicu da su mobiteli postali i digitalni foto-aparati, već se poprilično nazire kako će funkcionalnost mobitela izgledati u budućnosti.



Post je objavljen 12.01.2006. u 16:03 sati.