Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blady

Marketing

zimski dani!

hello! imal zime narode?
kod mene ne! kod mene je sjajno! prosto da mi covjek pozavidi! -10 stepeni, vec 10 dana nema grijanja u kancelariji nesto se pokvarilo pa cak iz italije cekaju "to nesto" da dodje pa da proradi! le leeee! upadaju pingvini na ulici.
ujutro kad se spremam na poso, ide donji ves, 100% pamuk, potom strample ali one prave vunene, koje smo nosili dok smo bili djeca. potom, jedne carape preko, pa druge. kao da sam znala sta me ceka pa sam kupila cizme za broj vece. potom jedna majca, pantalone, dzemper, jedan sal, pa kaput, pa drugi sal, pa rukavice. hodam ulicom kao "medo brundo". ni malo privlacna, ni malo sexy. ako nista bar izgledam deblje, s obzirom na moju trenutnu kilazu koja je da popizdis!
onda dodjem na posao, palim komp, zovem klijente i trazim pare! naplata! ajmo decki! lovu na sunce! kako je krenulo kupicu sebi i gan! pa ko pravi zelenas ili reketas!
to ti je danasnji marketing sunce ti poljubim!
onda se bacim na zvanje novih klijenata i prodavanje magle. sunce me ozari kad neki od tih klijenata pozove na sastanak u firmu! brzo se spremim i trceci tamo. ne zato da bi se potpisao ugovor i dogovorila kampanja - da se ugrijem!!! i posto sam ja lik koji mrzi duuuuuge sastanke, i sve zavrsim za maximalno 20 minuta, stvar se promijenila. u zadnjih 10 dana ti sastanci traju i po sat, sat i pol. dok se ne odkravim. a ne znam sta je gore, biti u zimi, ili biti u zimi, pa se otkravit pa opet biti u zimi?!
katastrofa!
moram zvat za naplatu...

Post je objavljen 13.01.2006. u 14:17 sati.