Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarlene

Marketing

09. studenoga 1974.

Nisam ti pisala da je Magaritin pokop bio otkazan, pa sam jučer išla. Ali ne sama. Išao je i moj voljeni Ben sa mnom. Mislim, nije da mi hodamo, nije me pitao, ali to je tako očito. Prvo smo otišli u ured profesora Dumbledorea, a onda nas je on uz pomoć putoključa odveo na groblje gdje je održana sprovod. Magaritin suprug Zvonko je plakao, plakao, urlikao gdje je moja Magarita, zašto se ovo desilo, trebali smo ići na medeni mjesec u Hercegovinu i bili smo tako sretni… Bilo mi ga je strašno gledati. Dok su svi gledali u njega, ja sam snažno stisnula Benovu ruku, i on moju. Valjda mamica nije primijetila. Poslije sprovoda smo otišli kod mene doma. Mama je stalno Bena nudila čuvenim specijalitetom svoje kuhinje, odojak na sto načina, i sto okusa. Jedva je jadničak izvukao se. Poslije sam mu otišla pokazati moju sobu…
- ima lijep pogled… - blebetala sam nešto bez veze s vezom.
- Sarlene, znaš da mi se vrlo sviđaš? – rekao je.
- A što sa svim onim tvojim obožavateljicama? Neki dan te Sarah doslovno odvukla od mene…
- Isto bih ja mogao reći za Severusa…
- Ali on i ja smo samo prijatelji…
- Mene briga za njih sve, jer sam zaljubljen u tebe…
Koje li dramatične izjave! Onda smo se približili jedno drugom, i… Poljubio me!!! Svijet je stao i nikog nije bilo oko nas, jer smo bili sami u mojom sobi. Onda je u sobu uletila moja mama. Koje li sramote!
- Ju! Oh my God!! Jujuju!! Dičino pa šta vi radite???
Odjurila je dolje po mog oca koji se na vratima pojavio s puškom.
- PRIMIM TE U KUĆU, A TI MENI TAKO! HOĆEŠ DA MI OBEŠČASTIŠ KĆER U MOJOJ VLASTITOJ KUĆI?!! NEĆE IĆI MOMČINO!! IĆEŠ TI DUŽIM PUTEM KUĆI, NEMA ZA TE POVRATNE KARTE, I PAZI NA STRAŽNJICU NA IZLAZU JER JA DOBRO GAĐAM…!
- Tata smiri se, samo smo se poljubili!
- Poljubili? A i ti si, Dolly( tako mi se zove mama), pa mi smo u njihovoj dobi već imali bogat seksualni život!
Ne znam kome se više povraćalo onog trena meni ili Benu koji je to sve morao slušati…Uglavnom nije to više spominjano i mi smo se sretno vratili u Hogwarts, hval a nebesima.
Ben me dopratio do društvene prostorije i onda me opet poljubio. U najgorem mogućem trenu Severus je izišao iza portreta. Izazvao je Bena na dvoboj, ovaj nije pristao, pa ga je Severus izvrijeđao da je prljavi mješanac, a Ben to uopče nije. Ne znam jesi li primijetio, ali Severus kao da ne zna nijednu drugu uvredu, pa sve zove prljavim mješancima, a svi se ti ljudi kupaju, čak su vrlo čisti, on je taj kojemu je kosa masna. Mislim tip nije čuo za loreal i takve šampone. Konj jedan! Što mi je bilo pa sam se naokolo žvaljakala s njime??
U spavaonici su mi Celly i Siniša priredili doček. Tako su me dugo čekali da se Siniša nalio dobro sa vigorom, njemu ne treba puno. A ni Celly nije zaostajala puno s 10 praznih boca Karlovačkog pored sebe. Ležali su na mom krevetu, s onim glupim rođendanskim kapama od kartona i pjevali, točnije Siniša je mjaukao. Pjevali su NE DIRAJTE MI HOGWARTS JER SARLENE SE KUĆI VRAĆA… onda su počeli sa pjesmama Maje Šuput koja je nova Cellyna ljubav. U sobi potrebe tajno organizira sastanek OMaŠu-a ili dulje Obožavatelji Maje Šuput. Čini se da Maja ima stanovit broj obožavatelja u Hogwartsu. Fan ovog mjeseca je Peter Pettigrew koji je pobijedio na natjecanju tko se može obući najsličnije kao Maja Šuput. Mislim da je brojčano od njih veći samo Slytherinski klub obožavatelja Lorda Voldemorta.
I tako sam se napokon uvukla u krevet u jedan u noći, kad me opet netko počeo drmati. Znala sam da je to Kaspijan. Okrenula sam se i dohvatila vreću s rajčicama koju mi je mama poslala. Skinuo je plašt i rekao:
- Sarlene, jesi li mi otkrila…
A ja opalila s rajčicama po njemu, kako može biti tako dosadan… mislim stvarno doći mi u 1 ujutro i da li sam što otkrila, sutra ču se posvetiti tome.
A sada spavanje.
NASTAVAK- sanjala sam stvarno neobičan san. Siniša je postao velika rajčica koja mi je stalno ispadala, a Ben ju je hvatao, a onda je došao Severus, ispalio neku čaroliju, i rajčica je pukla, i sve je bilo crveno, ali ne onako crveno kao sok od rajčice, već tamnocrveno. Kao krv.
Bojim se.


Post je objavljen 12.01.2006. u 11:14 sati.