Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/havefun

Marketing

DOBRA PARTIJA. NEMA ŠTA. (dio I.)

(G.B. dugujemo jedno HVALA)

Dakle...
Inspiraciju za novi post našle smo u današnjem prijepodnevnom babinjaku i u našoj poluizigranoj priji od strane polunogometaša.
Poluizigranoj jer je na poluvremenu utekla, a polunogometaš jer i nije nogometaš u ciloku. Ono, nije medijski eksponiran, a kako je temeljna pretpostavka bivanja nogometaša upravo njegova (sve)prisutnost u medijima, nema od njega ništa. Mislim, ne moraš baš bit na naslovnici SN,
ali ako te nema bar u Storiju, Extri i inim časopisima, onda, brate, nemaš šta tražit po nogometnim terenima. E, pa jel tako?!

Sad kad smo lipo definirali te neke osnovne pojmove, možemo prić na nešto složenije stvari.

Poučene osobnim iskustvom (da da, ne bi vjerovali, obje smo u nekom periodu života zaglavile tamo di nije tribalo..), odlučile smo s vama, drage moje, podijelit nekoliko esencijalnih savjeta o tim tzv. dobrim partijama, ukoliko ih, ne-daj-Bože, poželite uvatit.

Nije ga lako nać, al nogometaš je nogometaš.
Možda se to vama čini pizdarija, uvatit ga, ali virujte nam, nije to lako. Najvažnije je da vam se sve slaže. U Splitu je to zakon. Ono, boja majice sa bojom gaća, boja košulje sa bojom suknje, a borša i postole su zakon, to ne smite nikako omanit jer je to propust koji će van teško bit oprošten.
Marka je isto vrlo bitna. Zato nemojte kidat i bacat etikete. Nikako. Ako kupite, recimo, gaće na pazaru, onu etiketu sa starih gaća samo prišijte na nove i to na neko vidno misto. Dobro je da to bude ono La kosta, Maks Mara i tako to. Ako niste nikad imali takav komad robe, nabavite nekako etiketu. Ona bar more durat.

A sad ponašanje.
Kad ste se tako lipo ušestile važno je sad znat kako se ponašat. Samo vi držite do sebe i nećete falit. Nemojte previše pokazivat emocije, nemojte bit nešto egzaltirane, budite mirne i ka ono nezainteresirane. Ustvari, najbolje van je mučat. To na tipove u Splitu ostavlja strašan dojam. Mirna, plava, tiha, poslušna, to je po njihovom žena za brak. Dakle, samo tako tiho i mirno, vrtite glavicom, trepćite okicama i ponekad se diskretno nasmijuljite.
Ako ste malo otkačenije, šanse su vam za uvatit ga vrlo male, gotovo i nikakve, a o braku da i ne govorimo.To su po njihovom žene za provod. Znači tako: u kafiću lipo mirno sidite i buljite u druge, na stolove se nemojte penjat, u disku nemojte skakutati. To nije đir.

Ako ste manekenka ili mislica vaše šanse da nađete idealnog partnera su zaista velike. To su dva danas najcjenjenija zanimanja i zato nastojte
da ih se nekako dočepate jer su vam onda sva vrata otvorena, a budućnost zagarantirana. Ne triba vam škola, ništa. Dok lipota traje sve se da sredit i bez škole. Dva, tri nogometaša iz prve lige. Oni ti srede život, otvore neki biznis i fućkaš (da ne budemo proste, jel) školu.
Jedino lipa žena ima privilegiju da bude glupa.

I eto tako, lipe naše.
Ako mislite odigrat koju dobru partiju i nać tog snažnog, okretnog, mišićavog i dobrostojećeg sportaša, najbolje vam je pratit sve važnije prijeme, posjećivat nogometne utakmice, i tako. Jer nogometaš je nogometaš. To je ipak prilika. Ako te takav koji uoči, cili svit je tvoj.
Kupi njega neki važan klub, a ti onda lipo s njim. Hop, on po utakmicama, a ti po butigama.

I djelujte brzo i efikasno, jerbo, ako ga ne uvatite, upucate, zatresete mrižu vi, druga sigurno oće. Morate bit svjesne da su oni vrlo tražena roba, a tražena roba brzo se razgrabi.

Jedino šta van na kraju imamo još reć to je:
SVE TO TAKO, DRAGI NAŠI, MORE A I NE MORA BIT.

Do idućeg posta...

Živili

Post je objavljen 11.01.2006. u 20:49 sati.