dobar dan. zbog reakcija nekih citatelja (uglavnom gadjenja) osjecam da mi je spisateljska duznost da opisem alternativni nacin pravljenja kobasica koji im se mozda i nece toliko odvratnim priciniti.
postupak je jednostavan: potrebne su dvije svinje, veca i manja. vecu izgladnjujemo dok ne dodje u psihofizicko stanje zvano kanibalizam. tada ju posluzimo s manjom svinjom (koja je prije toga dobro uhranjena sa zacininima tipa ljuta paprika, sol i luk) i prikoljemo.
nakon toga pristupimo paranju utrobe i vadjenju crijeva i - voila! gotova kobasica. istina, postupak je skup, ali ako bi gospoda jela a da ne zprljaju ruke, sta tu jedan obicni ChoRb@ moze. i da, treba veliku svinju nauciti da dobro prozvace manju, da meso u crijevima ne bi bilo u krupnim komadima. za debelu kobasicu upotrijebite umjesto velike svinje kravu ili nerasta.
~ChoRb@ koljac spisatelj
Post je objavljen 11.01.2006. u 20:50 sati.