Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animaniac

Marketing

U iščekivanju subote

Jedna me osoba pitala jel me trta pred samostalan koncert. Mrtvo ladno san odgovorija da nije nimalo.
Nisan bija 100% iskren.
Naime, drugačije je kada imate koncert od nekih 30 min, to je oko 10 pisama koje uvježbate u 2 probe i šibate bez problema. No kada imate 32 (!) pisme na repertoaru, triba stvarno bit siguran u sebe da nećete falit. Npr, ja san nekidan na probi totalno zaminija 2 pisme. Čak je i Kova krenija svirat krivo. Al govorin sam sebi da će doć poznati ljudi kojima greška malo znači, no ja bih ipak htio da se pokažemo u što boljem svjetlu. Onom crvenom i zelenom u crtaoni. Neću vam otkrivat nove pisme, ali samo ću reć da ima i za ženke i za mužjake po nešto. I da, morat ćete trpit moje lipo pivanje (više krikanje).
Cili ovaj tjedan, zadnji tjedan praznika mi se bazira na probama. I to me malo živcira zato što je lipo vrime, a ja čulin u prostoriji i sviran. Zašto je lipo vrime taman kad ja neman vrimena za ić igdi?

Al dobro, nikad nisan krivija Svevišnjeg za ništa, tako da i ovo vjerojatno radi radi nečeg. Čudni su putevi Gospodnji. Jako čudni.

Hehe, sad mi je pala pomisao kako bi bilo pogat se na pisme koje sam sviram. Mislin da bi pog na makovima bija upotpunjen samnom. Al dobro, dotr đejn će to sredit (valjda)!
Dotr, kad ćeš mi sredit spotove Rancida? Jel imaš ti išta od Đubriva? Koncert je bija strašan, sad bi tija poslušat malo studijsku (đubrad, mi smo đubrad...).

Evo baš slušan Hladno pivo i prisjećan se koncerta u tesli. Jedva čekan ponovo. Oni su stvarno jedan od najjačih bendova u hrvackoj...


Usput, jel ima iko da bi tija napravit sajt za Animu? Da ne moramo radit ove blogove.

Ovaj put lipo neću nikog pozdravit, pa se frigajte! HEHAEHAEHEASDSArasrdgasgasg... šećer...

Post je objavljen 11.01.2006. u 11:47 sati.