Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metallac

Marketing

Versus The World

Everything Comes Everything Ends!!!

Evo je,tu je- 2006!!!
Sta napisat sto se tice zadnjih dana 2005,tj. Bozica i Stare Godine,dragi moji ,nego do eggsa!!!
Da malo spojimo kockice sta se tice Bozica.
Obiteljska vecera sa starcima ko i svake godine(lignji ,riba i pizdarije),a poslije toga docek ekipe za ocevid.
Kao po dogovoru Lepr i Bronson su trebali dovuc svoje dupe kod mene u 21:30h ali prije njihovog dolaska trebalo je skocit do Cigumia po arsenal zvan zezalice (Zoha jabri).
OOOO da, Cigumi je bio sredjen do jaja (Techno direktor u poslovnom izdanju) i cvjetao je tulipan sa vec napudranim nosom i skupim parfemom.
Zezalice smo podjelili pola-pola i sredili jednu putnu koja je odmah pocela da grije.
Cuga (20L bambusa),muma (150kn,jebiga slabo smo stajali sa lovom)i sve sta ide uz to bilo je spremno za konzumaciju i jebanje mater svim Hip-hoperima i narodnjacima.
Lepr,Bronson i ja smo cekali zadnjeg clana ekipe-Ranksteina da se pocme sa paljenjem prvoga topa ali je to malo potrajalo jer ga je ulovilo predbozicno sranje a poslije toga pranje.
Nema beda, nije nama bilo dosadno jer smo objerucki docekali da prvi od nas ponudi zezalice na konzumaciju. Receno-ucinjeno!!!
Slavisa nije bila prisutna jer je bila zauzeta obavljanjem obiteljskih duznosti ali sve je nju to cekalo poslije obavljenog zadatka kojeg obavi puno bolje nego ja.
Za to vrijeme prosao je Cigumi na koju casicu bambusa i da se pokaze ekipi kako se skochao i pripremio za posjet curi i njezinim starcima,sa napudranim nosom,te obecao da sce ipak malo kasnije biti bijeli Bozic.
Bijeli ili ne bijeli bio je metal bozic,naravno cim smo Lepr i Ja sudjelovali morao je da bude METAL Bozic.
Stigao je Rankstein sa Bozicnim Mixom te je zrak poceo da se ispunjava gustim dimom cigara,mume i metala.Nakon prvog topa vise nista nije bilo ko prije!!!
Ostatak veceri je tekao uz doooobruuu zajebanciju, sprehu i do jaja mjuzu.
Sljedeci bendovi su prasili tokom veceri: Metallica,Slayer,Amon Amarth,Iron Maiden,In Flames,Fear Factory,Rammstein,Helloween,Aghora,Death,Control Denied,Dream Theater,Demons & Wizards,Sepultura (stara),Blind Guardian,Bathory(Twilight Of The Gods),Paradise Lost (stari),King Diamond,Mercyful Fate,Children Of Bodom,Cradle Of Filth,Carcass.............................666
Mislim da svaka metal baraba bi si nasla nesto za slusat da se je nasla na proslavi naseg medl Bozica.
Jedino sam mozda tu i tamo raspizdio ekipu jer sam ih tlacio sa Marilyn Mansonom(jebiga ipak mi je Manson obiljezio 2005-u, dva puta sam ga gledu u roku od 1,5mjeseca).
Tek u 00:10h smo skuzili da je Bozic te se srdacno izljubili i cestitali jedan drugom Bozic mumom i strikom.Ove godine su slabo rokali petarde a i za to me boli kita!!!
Nesmijem zaboravit napisat da nam se je pridruzio i Skamph koji bio zaduzen za izradu crtica.
Najveza blamaza veceri je bila kad je navratio pijani frend od 130kg i visine 1,93m te poceo tlacit sve od reda,ali mi se cini da ga je par crtica i topova smirilo(rjesili smo ga se tek u 05,15h ujutro).
Ali navratio je i Cigumi u ranim jutarnjim satima(doneo nam cigare,koje su nam vec prifalile)te ucinio da ovaj Bozic bude bijeliji i veseliji.
PUN POGODAK CIGUMI-ludaku jedan technom nabrijani.
Cigumi je davne 1989 bio na metal nabrijan tako da tu i tamo voli poslusat metal( ali samo kad ga Ja i Lepr pustamo) i imao je Megadeth majicu (Rust In Peace)kad se je nadrogirao od tableta.
Sve u svemu vecer je bila za cistu cetvorku!!!
Zasto cetvorku??? E,pa zato sto je Nova godina bila za cistu peticu,ali to je druga prica!!!
And soon the world will lase to be 666
Tribute to Chuck Schuldiner(RIP)

P.S.
Svako ko slusa metal glazbu ,a ne svidjaju mu se sljedeci albumi od grupe Helloween, je fusher:
1.Keeper Of The Seven Keys I
2.Keeper Of The Seven Keys II
3.The Time Of The Oath
4.Better Than Raw
Vidimo se na HELLOWEEN-u Zagrebu.
Keep The Metal Flow

Post je objavljen 11.01.2006. u 11:51 sati.