Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Tatina dobra ideja - Dobrotvorni koncert

Obzirom da svi sudjelujemo po malo, koliko tko može i na sve moguće načine sa poznanstvima, idejama i ostalim, eto da i vas zaposlim malo i pitam za savijet, ideju i ostalo.

O čemu se radi? Tata je odlučio napraviti jedan veliki pothvat, i na to sam jako ponosna. Mislim, ponosna sam ja na njega obzirom na puno stvari ;-) no ovo je jedna od zadnjih kojom me šokirao i razveselio, a sad svi koji smo u njegovoj blizini imamo cijelu malu "proizvodnju i marketing" da se sve realizira kako treba.

Koncert ide u korist Udruge roditelja djece sa spinalnom mišićnom atrofijom i traheostomama - SMA.T. a plan je da se koncert održi 25.02.2006 godine.

Sve što se dešava u vezi traženja i pronalaženja prostora za održavanje koncerta, sponzora, pomoći dobrovoljaca (a trebat će toga sigurno na koncertu) piše na njihovim stranicama Caiman Verde.

Nek vam nebude teško da pročitate i tipnete svoje ideje!

Imate i mail, i tu i na njihovoj stranici ako imate štogod konkretno (joj to bi bilo savršeno), a sve je to samo i isključivo da se pomogne djeci. Što više sponzora, to više para ide u prave ruke. Što više nas, to je lakše sve to realizirati.

Oduševio me mail meni nepoznatih ljudi koji su slali informacije svima koje poznaju samo da se sakupi što više, pa makar i po par kuna. Vjerujem da nečijih 15 kuna koje bi potrošili na pivu ili cigarete mogu ovim malcima jako, jako puno pomoći.

Nekako smo svi slabi na djecu, pogotovo kad znamo da nemaju nikoga osim roditelja i da sami nemogu ništa...
Ako već nemogu imati djetinjstvo kao zdrava djeca, pomozimo im da imaju barem ono što im omogućuje lakši život!





Post je objavljen 11.01.2006. u 11:05 sati.