Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/everybodysfool

Marketing

i just don't love u no more....

i'll take u to the moon and back..if u'll be my baby....

vidite to je bio moj moto proteklih nekoliko..mjeseci..godina..i tako....ono..dala bi sve kad bi imala nekog da me voli... i onda sam shvatila da to nije dovoljno... znate pozeljno je da i vi volite tog nekog... sorry hon..zbilja sam mislila da samo ako se potrudim..da bi i ja mogla zavolit tebe..ali navika nije ljubav..tako..
now is time to face the truth....i will never be with u...
i tako...isto je sranje ako vi volite nekog tko ne voli vas..ali tko se jako dobro pravi... mada nisam vise sigurna sto je to bilo...mozda sam te volila...na pocetku jesam..ali nakon nekog vremena...od laznog osmjeh..pocinje glava boliti..kako tebe tako mene..mislim nisam te mogla pustit..za razliku od ostalih..ti me nisi mogao povrijediti...
Anyone who, can touch you, can hurt you, or heal you
Anyone who, can reach you, can love you, or leave you
i tako... u svim podvizima u potrazi za pravom ljubavlju,dosla sam do propalih sansi..ali skuzih ima puno razloga...mozda ljubav ne postoji... mozda je samo propagadni trik...ali onda se probudio glasic u mojoj glavi..koji je viknuo..a mozda zato sto tek imas 17? ok..(ne cujem glasove..to je samo hipotetski:)) uglavnom..skuzila sam da mozda malo previse ocekujem od zivota....mislim...imam jos uvik vrimena....ne moram dobit sve sto hocu... odmah sad... ima vrimena...life goes on..covik ga triba iskoristit najbolje sto moze..a ne citavo vrime zahebavati se s onim..sto ne zasluzuje..i tako..ana odustaje od ljubavi bar za neko vrijeme... jer ako necu ono sto bi moglo biti pravo..onda necu nista..ne bi mogla podnit ono sranje za jednu vecer..sto mi je odredena osoba nudila..sorry srce....
Did I not tell you that I'm not like that girl?
The one who gives it all away, yeah
jednostavno hocu nesto vise.. svatko moze to...
nađi drugu budalu za to što trebaš da ti sredi,
sa mnom nećeš, tvoj biiip ipak tolko ne vrijedi
i da..i sto je ana na kraju zakljucila...
-da je zivot prekratak da bi se zamarala razmisljanjem kako cu ga provesti..
-da ne zeli brijanje..osim ako ne ukljucuje britvicu, kremu za brijanje i njene noge...(znate ana je jako izbirljiva..)
-da zeli decka koji ce prezivit njezine testove...
-da vise ne zeli biti neko drugi..(sis..volim te najvise na svitu..ali vrime je da mi neko kaze da zivim svoj zivot..ne mogu se citavo vrime vuci za tobom..)
-da ne zeli danijela zato sto je on zbunjeniji od nje...
-da vise ne zeli slusati nitijedan komentar sto se tice njenog mentalnog stanja(kad covik promini nesto na sebi..to ne znaci da mu je sljedeca stanica ugljan..)
-i da se vise ne zeli praviti...
-i da zeli biti sritna...
i tako..i'll do my best...
edit..ma moram probat...

Post je objavljen 18.01.2006. u 21:13 sati.