Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Rad nas je stvorija, rad ce nas i dotuc....

Eh ima dana za koja znas da ce pocet dobro cim otvoris oci, znas da ce ti taj dan bit dobar, poseban, i nadasve zanimljiv, pticice pocinju dan cvrkutom, kava je napravljena taman kako triba, mmmmm........e ovaj moj danas ocito nece bit takav. Jer naime, sta? (obozavam ovu recenicnu konstrukciju) danas mi je..trrrrarara job evaluation.
Ali nije to ono sta mene muci. Dio di se prica o meni je lagan, ali onaj dio di ja moram pricat o sebi....eee to je zeznuto.Ne zato jer nemam sta rec..nego ne znan sta je dobro rec.
Recimo na zadnjem evaluationu (jesam vam rekla koliko volim ove cringlishe) sefica kaze izmedu ostaloga da sam ja funny, sta je meni ko svakom normalnom, kompliment.. jos sam se posli falila po kancelariji i izgledala ko macka kad proguta misa, a na kraju ispalo da to mozda nije ni bija kompliment jer sta ako (citiram) "ona misli da si ti obicni klaun na poslu" (kraj citata) ???

Eh, a uz moj danasnji job evaluation, ide i famozni goal objectives..a u mom slobodnom prevodu to ispadne; "Druze Tito dajte meni najvecu lopatu". I sad ja trebam dat sefici moje ideje i vizije kako bi ja to popravila i pospjesila poslovanje kompanije, koja btw ima 30,000 radnika,a ovaj podatak je bitan da se vidi sva vrijednosti i objektivnost mojih ideja koje ce se SIGURNO pazljivo proucit.Pa kad glavesina bude MOJ papir cita ima da padne na guzicu od divote. Vec ga vidim kako pomno proucava moje ideje i pravi zabiljeske sa strane..ma vec se vidim kako me zove kod sebe u odaje na zadnjem katu..ulazim...vijetar mi mrsi kosu, on meni trci u zagrljat.. oh khm ovo je iz nekog drugog sna.....

Ali ako mislite da je ovde kraj mojim mukama, eeee najbolji dio tek pocinje.. moja firma nebi bila sta je, jelte, da nije smislila ove godine nesto interesantnije, a sve u cilju i svrsi bolje objektivnosti i sagledavanja posla sa svih strana, pa umisto da meni moja sefija da ocijenu , ja je moram dat sama sebi, ocijenu jel.Nista lakse ! Vraga ! Tu tek sad pocinju politicke igre..tu ce se vidit cija mati crno runo prede, a ko kome jame kopa. I da sad skratimo ovaj interesantni dio..ja sam sebi dala sve cetvorke (od mogucih petica), i poslala sefici email sa prigodnom porukom.

" Nadam se da cete prihvatit ove moje ocijene, jer svi znamo da niko nije savrsen"

Vas Alija Sirotanovic




Post je objavljen 10.01.2006. u 13:41 sati.