Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somethingblue

Marketing

Nadam se da se to netko samoo šprda!

Vidi naslov..jesam kreativna,hehe...=) ..ovako..htjela sam vam dati jedan blog da pročitate vrijeđanje između 'čmara' i vlasnice bloga 'Anti čmar' ..he..zanimljivo..'Anti čmar' je napisala cijeli post (zapravo pričicu) o čmar..jest da nije baš za svakog al koga zanima neka pogleda..=) smiješno...heh..i malo perwerzno.malo puno..al dobro..=))) ne volim baš ta vrijeđanja prek blogova jer mi je to onak,nema smisla al ok..ova pričica je smiješna morate priznat.(oni koji pogledaju)
blog 'Anti čmar'
myspace


ajmo dalje..ok..evo još pokoji blog za koji smatram da se netko šprda..nisam komentirala ,al sam pročitala i zaista vjerujem da netko samo ima 'bujnu maštu' ..eto..evo linkić.
pink barbika..=)))
plastična
malena princezzica
evo adrese cura protiv kojih se okrenula 'Anti čmar'..pa koga zanima..
KLIKNI
eto..ajme jesam linkića i linkića postavljala..heh =)došlo mi je malo da o tome..e isse.ljudi jel ima tko da mi nekak pomogne prije neg mi tata dođe s posla..heh ..bila sam na kompu i miš mi se zaledio (nije se htio pomaknit)i onda sam restartirala i opet isto..=((
myspace


i ja ugasim i upalim komp i opet?? ..sad sam na tatinom kompu (jer on radi)hehe..i skontala mu šifru..LOL!! (ima šifru na kompu da mu seka i ja ne mučimo komp dok je na poslu..a imamo svoj našoj u sobi..eto.kada se uvijek svađamo koja će bit na kompjuteru...HELP! heh..i još nešt..Jel vaši tate igraju one neke ratne igre na kompu ?moj da!!
isse..bože..eheh....zanima me da li to i vaši tate rade..eh =) ok..ajde čujemo se navečer...=)))))poosa svima

Post je objavljen 10.01.2006. u 12:42 sati.