Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konavoka

Marketing

Sinoć, sinoć, sinoć...

Dragi moji krenula vam ja negdje oko sedam ipo do moje frendice išla sam prespavat!!!! došli mi u nje, tamo joj bili rođaci iz rovinja, malo se zajebavali, i dolazi njoj poruka od bruna da dođemo do belmonda i da mu donesemo jedan kišobran koji mu je ostao u nje za novu!!!!!!brunova mala je mariana i ona je pošla ovih dana u varaždin, a bruno je iz zagreba i onda je trebo jutros ići doma, i strahovali su oće se marijana vratit prije nego on ode u zg, jer ineče se nebi pozdravili.....
I spremile se mi dvije, i pošle do belmonda, s njima na piće....nakon pića oni pošli do igraonice, a ja i srđan do dvorane......
kad zove mene neko na mob, kad ono moja marijana, došla doma!!!!!i došla ona meni i srđanu na sekundu samo da zazove bruna da dođe k njoj, a on nije mogo vjerovat da je tu, i dotrčo je čim je čuo.......tako su i oni bili u dvorani, na jednom strani oni dvoje, a na drugom ja i srđan!!!!!oni su se trebali vratit s minijem doma, ali su naravno zakasnili!!!:))))

I barbara meni pošla doma, jer je bila sama tamo na grudi i nije imala šta radit, a ja se mislim pa ja spavam u nje....onda sam je zvala da ne zaspi i da mi otključa kuću..... kad barbara dolazi doma i njeni još nisu zaspali, i pita nju mama gdje je martina....???a ona se pokopala, nezna šta će reć, mislim da je rekla evo je evo je sad će, tu je!!!!!
I u međuvremenu zovu marijanu njezini da ide doma, a bruno je pošo otpratit do policijske!!!!I onda je zvo mene i srđana kao kad ćemo više, i tako negdje oko 11 ipo smo se uputili iz dvorane prema brunu!!!
I dolazimo mi do bruna kad njega stopira cajo, mislim čovjek stoji u ponoća na magistrali....i pita ga cajo šta radi tu, kaže on a evo čekam frenda, kad si rođen kaže on 91, a bruno ide drugi srednje, a reklo bi mu se da je već punoljetan, i kaže mu cajo aje ne petjaj i ajde lijepo doma, a njemu noge otpale kaže, usro se...........I znate što je najkrvavije, opet mu je onaj kišobran osto na grudi, jer ga je stavio ispod jednog grma, tako da ga nepoteže cijelo veče, i zaboravi ga!!!!!!!!!a šta će, zaljubljen do ušiju!!!!!!!:)
I onda kako su zakasnili na bas, počeo mene bruno napadat kako nisam to mogla brže sa srđanom,bla bla bla, i onda kaže, ma dobro nisam se ni ja sjetio basa.... i onda im ja tražila prijevoz, zvala pajetka, oni mirindu, bekića, marasa...al su na kraju ipak pješke doma!!!!!

I eto tako meni je sinoć bilo, neznam kako bi vam rekla ni super, ni dobro, ni fenomenalno....sve više od toga:):):)
BRUNČEK SRETAN TI PUT I VIDIMO SE NA LJETO!!!:(:(ajme tek!!!!

KI$$ svima, posebno ekipi od sinoć:marijana, jelena, barbara, bruno, mijo, nino, niko, brane,mario, ivo, miho, ivan, dijana, darija, nicole koje nisu sinoć bile:( ekipi iz osnovne koja je sinoć bila u igaronici, a posebno srđanu!!KI$$

Post je objavljen 10.01.2006. u 11:25 sati.